Bursa de Valori Bucureşti va lansa în ianuarie 2018 a doua ediţie a proiectului “Made in Romania”, informează bursa.

“Bursa de Valori Bucureşti (BVB), împreună cu partenerii instituţiei, încheie prima ediţie a proiectului “Made in Romania”, iniţiativă care s-a dovedit a fi atât de reuşită încât a doua ediţie este deja programată să înceapă în ianuarie 2018″, se menţionează într-un comunicat al bursei.

Pentru a marca acest eveniment, Bursa de Valori Bucureşti a lansat cartea “Made in Romania: 15 companii pentru creşterea economiei româneşti şi poveştile lor unice”, o carte de 100 de pagini care include poveştile de creştere a 15 companii: 2Performant Network, Agricover, Amber, Autonom Rent-a-Car, Blue Air, Cris-Tim, Electrogrup, FruFru, Ivatherm, IRUM, Lasting System, Smart Bill, Softelligence, Prutul şi Vola.ro.

Cu această ocazie, BVB a anunţat şi cea de-a doua ediţie a proiectului, relansarea website-ului www.bvbleague.ro şi a prezentat mai multe informaţii cu privire la modul de desfăşurare a proiectului pe parcursul anului 2018.

Proiectul se va desfăşura în mod asemănător cu prima ediţie şi va fi organizat în trei etape: lista nominalizărilor, lista scurtă şi selecţia celor 15 companii finaliste. Nominalizările vor putea fi efectuate pe site-ul proiectului începând cu 15 ianuarie 2018.

“Suntem mândri că Made in Romania a reuşit să devină, în mai puţin de un an, un proiect de renume al Bursei de Valori Bucureşti. Împreună cu partenerii noştri, aşteptăm cu nerăbdare să continuăm cu cea de-a doua ediţie a proiectului în 2018. Sperăm să descoperim şi mai multe companii inovatoare, poveşti de succes şi, cel mai important, viitorii jucători care vor influenţa fundamental economia locală”, a declarat Lucian Anghel, preşedintele BVB.

 

 

Foto:(c) ALEX TUDOR/AGERPRES FOTO

Bursa de Valori Bucureşti a anunţat prima ediţie a proiectului Made in Romania pe 6 februarie 2017. Organizat pentru prima dată în istoria pieţei de capital din România, Made in Romania este un proiect unic al BVB, lansat cu scopul de a identifica şi promova companiile de top din România.

Pe parcursul anului 2017, BVB a colaborat cu 166 de companii care au fost nominalizate în faza iniţială a proiectului, iar în perioada de training a reuşit să încurajeze inovaţia şi cele mai bune practici în 50 de companii româneşti, precum şi să promoveze poveştile de succes şi echipele celor 15 companii finaliste.

Bursa de Valori Bucureşti administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative de tranzacţionare şi furnizează o gamă variată de servicii participanţilor la pieţele financiare.
Bursa de Valori Bucureşti este o companie listată pe propria piaţă din 2010.

 

AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Mariana Nica)