Succesul unei companii este astazi determinat simultan si de modul in care arata si functioneaza site-ul aferent acesteia. Internetul s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, astfel ca acesta este utilizat astazi in diverse feluri, avand in vedere vantajele pe care acesta le aduce. Dupa cum probabil stim, existenta unui site web este strict conditionata de existenta unui server. Alegerea unui server pentru companii s-ar putea sa se transforme cu usurinta intr-o rela provocare avand in vedere ca exista numeroase tipuri de servere pentru care putem opta astazi.

Una dintre cele mai bune optiuni pe care le avem la ora actuala sunt fara indoiala reprezentate de serverele dedicate pe care le putem inchiria de la companii de specialitate precum www.mxhost.ro. Un server dedicat reprezinta o optiune de lux avand in vedere ca acesta dispune de un nuamr de avantaje inimaginabil spre deosebire de serverele de tip shared. Iata cateva dintre cele mai importante avantaje pe care le ai in momentul in care optezi pentru un server dedicat in detrimentul unui de tip shared.

Ce avantaje avem cu serverele dedicate de la Mxhost?

Cel mai mare avantaj al optarii pentru un server dedicat se datoreaza in principal faptului ca intregul numar de resurse este numai al dumneavoastra, deci nu veti mai fi nevoiti sa le impartiti si cu alti utilizatori cum se intampla in cazul serverelor de tip shard. Una dintre cele mai problematice situatii cu privire la numarul de resurse este dat de faptul ca acestea pot afecta considerabil functionalitatea unui site daca nu sunt suficiente. Un server dedicat va inlatura odata pentru totdeauna problema resurselor insificiente in cazul in care in anumite luni ale anului aveti un trafic mult mai important.

Orice server dedicat ne da posibilitatea de a-l confugura in totalitate in functie de necesitatile pe care le avem. In plus, vom avea posibilitatea de a opta si pentru sistemul de operare dorit. Serverele dedicate sunt prin natura lor mult mai sigure decat orice alt tipo de server avand in vedere ca resursele nu sunt partajate si cu alte companii, lucru care automat creeaza anumite vulnerabilitati in cadrul acestor servere.

Unicul dezavantaj al unui server dedicat este cel cu privire la pret, care spre deosebire de un server conventional este ceva mai ridicat. Pentru acest lucru insa, beneficiile pe care le ofera un astfle de server sunt net superioare celorlalte tipuri de servere, astfel ca veti avea posibilitatea ca in scurt timp sa va amortizati cheltuielile in mod eficient.

S.C. Net Design S.R.L.
0363401310

comercial@mxhost.ro