Baterix dispune de cea mai variata gama de baterii auto Bosch S4, cea care beneficiaza de un renume puternic in ceea ce priveste durabilitatea de viata, fiabilitatea si puterea de functionare. De regula, bateriile auto Bosch S4 sunt indicate pentru tipul de autovehicule cu aprindere prin scanteie cu o capacitatea incadrata in valoare de 2500 cmc . Baterix este furnizorul de baterii auto ieftine care va ajuta sa alegeti modelul perfect pentru automobilul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie cateva indicatii tehnice si caracterisiticile specifice detinute de fiecare tip de acumulator auto in parte.

Baterii auto Bosch – S3 sau S4?

Aceste baterii auto Bosch S4 se diferentiaza intre ele prin intermediul caracteristicilor individuale precum inaltime, polaritate, curent de pornire si capacitate. Baterix va ofera cele mai performante baterii auto Bosch S4 ieftine, pentru ca automobilele sa beneficieze pe o lunga durata de timp de capacitatea maxima a unui acumulator auto din gama Bosch. Bateriile auto Bosch S4 nu necesita intretinere speciala, se monteaza foarte usor si sunt cele care dispun de cea mai mare putere in cazul pornirii la rece a automobilului. Daca va ganditi sa achizitionati una dintre cele mai performante baterii auto Bosch S4, Baterix este cea mai buna alegere! In plus, shoppingul online va este garantat, astfel ca indiferent de modelul de baterii auto ieftine pentru care veti opta veti beneficia de performanta unui acumulator auto la cel mai ridicat nivel al calitatii!

Serviciu de montaj baterii auto oferit de Baterix

Pe langa toate avantajele pe care echipa de pe https://www.baterix.ro/ vi le ofera, veti putea beneficia si de montaj la domiciul. Daca realizati o solicitare pentru achizitionarea unei baterii auto Bosch S4 in Bucuresti, echipa Baterix va poate oferi serviciile unui mecanic profesionist care va monta la domiciul acumulatorul auto pe care l-ati achizitionat.