Datorita faptului ca are o serie de avantaje, teava rotunda trasa este un material de constructii la mare cautare de catre specialistii in domeniu. Se poate integra intr-o gama larga de proiecte deoarece este un material versatil ce are o serie de avantaje pentru cumparatorii acesteia.

Ce caracteristici are teava rotunda trasa?

Primul lucru care se poate observa la teava rotunda trasa, acest lucru rezultand chiar din numele acesteia, este ca nu prezinta puncte de sudura. Este o caracteristica destul de importanta, deoarece aceasta o face atat de ideala in proiectele aflate sub presiune ridicata unde este necesara o rezistenta sporita. Fiind lipsita de puncte de sudara, teava rotunda trasa prezinta rezistenta sporita pe toata lungimea acesteia.

teava rotunda trasa

Clientii ce isi doresc sa achizitioneze acest material se pot bucura, caci nu a existat caz in care acest material sa fi cedat la presiunile exercitate asupra sa. Dar proprietatiile unei tevi rotunde trase nu se opresc aici, aceasta mai are o serie de caracteristici foarte importante care se datoreaza faptului ca este fabricata din otel, precum:

  • Datorita faptului ca este realizata din otel, teava rotunda trasa are o durata mare de viata, reprezentand pentru cumparatorii o adevarata investitie. Pe langa acest lucru, durata mare de viata este sporita si de catre rezistenta specifica de care da dovada.
  • Dupa cum s-a constatat, este rezistenta la presiuni ridicate, aceasta neavand puncte de sudura.
  • Are o forma simetrica, fiind perfect rotunda.

In ce domenii poate fi utilizata teava rotunda trasa?

Avand mai multe caracteristici, teava rotunda trasa de pe urmatorul site: https://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rotunda-trasa poate fi integrata cu usurinta intr-o serie variata de proiecte de constructii.

Printre proiectele in care se poate utiliza teava rotunda trasa se poate aminti si constructia navelor maritime si, de asemenea, a ementelor pentru platforme petroliere. Cum s-a amintit si anterior, acest tip de teava prezinte rezistenta la presiuni ridicate, astfel este ideal de folosit in proiectele precizate anterior. Dar acest tip de teava, mai poate fi intrebuinatt si in cadrul constructiilor metalice.

De asemenea, se poate folosi teava rotunda trasa pentru a transporta fluidele care se afla sub presiune si a gazelor non-agresive. Din cele precizate, se poate conctata cu usurinta ca este un material de constructii foarte versatil care isi gaseste intrebuintare intr-o gama variata de proiecte.

Daca ai nevoie de tevi rotunde trase pentru proiectul tau de constructii apeleaza chiar acum la Mesteru Manole!

Acesta iti vine intotdeauna in intampinare cu materiale de constructii de cea mai buna calitate care iti vor garanta succesul proiectului tau. Nu mai ezita s da comanda chiar acum de materialele de care ai nevoie!