De câte ori nu v-ați gândit să realizați deserturile preferate la comandă? Cofetăria online Armonia este locul unde, prin câțiva pași, puteți achiziționa un tort la comandă, conform preferințelor dumneavoastră.

Alegeți crema, blatul și ornamentul și creați tortul la comandă preferat


Prin câțiva pași, aveți torturi la comandă în București pe placul vostru, realizate după rețete rafinate, franțuzești și din cele mai aromate ingrediente. Conform propriilor gusturi, puteți alege din blaturile pufoase, cu gust de vanilie sau ciocolată albă și neagră, cu o consistență crocantă ori moale. În ceea ce privește cremele, cofetăria Armonia are  torturi la comandă în București, arome și consistențe speciale, precum mousse de vanilie sau ciocolată albă, dar și delicioasele gusturi de fructe de pădure, într-o cremă fină, ce ți se topește în gură. Cremele lejere, fulgii de ciocolată din blat și din cremă, ori fructele de pădure presărate în blatul pufos, sunt câteva dintre deliciile pe care le puteți alege, odată cu comanda pe care o dați la cofetăria Armonia.

Tortul la comandă mai poate fi ornat cu batoane de ciocolată, crenguțe fine cu fructe de pădure, delicioasele macarons ori cu un mesaj personalizat, ales de dumneavoastră.

Online, puteți avea torturi la comandă în București, ce vă vor încânta papilele gustative și care vor fi o încântare pentru voi și invitații voștri. Comandați online sau la numerele de telefon 021.324.40.20 / 0722.616.180 și veți avea tortul la comandă direct acasă.