Trendul lansat în urmă cu puțin timp în USA în ceea ce privește înfrumuseţarea spaţiilor de lucru devine o preocupare din ce în ce mai prezentă în rândul conducerii companiilor din România. Astfel, tot mai mulţi manageri apelează la cei care comercializează flori optând pentru abonamente anuale. Plecând de la o sumă minimă de 600 lei/lună şi ajungând până la 3.000 de lei/lună, companiile consideră florile o investiţie importantă pentru crearea unei atmosfere plăcute şi motivante la birou. De cealaltă parte, boutique-urile de flori, pe lângă florile proaspete şi aranjamentele florale spectaculoase, oferă servicii complexe aflate permanent într-o continuă îmbunătăţire.

Companiile investesc până la 3000 de lei pe lună  pentru aranjamente florale

Companiile din România ştiu cum să creeze o atmosferă plăcută la birou: tot mai mulţi manageri apelează la serviciile designerilor florali care au pentru ei soluţii spectaculoase şi practice. La The Flower Society , costurile pot varia între 150 lei/săptămână şi 750 lei/ săptămână, pentru acesta din urmă specialiştii în aranjamente florale putând crea până la 6 aranjamente. În costul acesta intră şi refresh-ul, ceea ce înseamnă că, la 3 zile dupa livrare, un designer de la The Flower Society revine la sediul companiei şi înlocuieşte florile care nu mai sunt proaspete.

„ Toate florile sunt spectaculoase, însă orice aranjament pe care îl creăm ține cont de preferințele clienților noștri și de mediul în care florile vor sta o săptămână întreagă. Farmecul florilor, dar, cu siguranță și exigența față de noi înșine au determinat o creștere a vânzărilor de abonamente către companii cu 20% în 2015.”, a declarat Raluca Jordan, manager The Flower Society.

Totodată, angajații companiilor care au abonamente la The Flower Society beneficiază de discount-uri de până la 10% atât pentru comenzile on-line, cât şi pentru aranjamentele dedicate evenimentelor private (nunți, botezuri, aniversări, petreceri).

În ultimul timp se remarcă o preferință spre aranjamentele care au un design futurist sau romantic, iar florile care au culori puternice, vibrante sunt vedetele acestui an. „Lucrăm foarte mult cu ceea ce este disponibil în fiecare sezon, tocmai pentru că ne dorim să aducem atmosfera de afară şi în biroul în care uneori ne petrecem foarte mult timp.”, a adăugat Raluca Jordan.

The Flower Society asigură şi aranjamente pentru acasă, aranjamente ale căror costuri se încadrează între 80 – 100 lei/ săptămână.

Despre The Flower Society

Atelierul de design floral The Flower Society este un atelier floral boutique care aduce în Bucureşti conceptul de buchete şi aranjamente luxuriante cu bugete prietenoase&corecte, fiind locul care îmbină minunat 3 idei: flori, artă, neaşteptat. Aranjamentele ce poartă brandul The Flower Society aduc în prim plan ideea de excentric şi fresh, având ”ingrediente” neobişnuite (vanilie, busuioc, mentă, ciuperci, mure, ciocolată şi multe altele). Asemănător conceptului de Private Banking, am creat pentru clienţii noştri şi The Flower Society – Private Flower Shop.

Pentru mai multe detalii contactaţi:

Raluca Jordan

0722 218 419

Florarie online