Fotbalistul Mihai Popescu, revenit la Dinamo după împrumutul la FC Voluntari, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că e greu să îşi vadă echipa pe locul 7 în clasamentul Ligii I, dar a precizat că împreună cu colegii săi va face tot posibilul pentru a obţine calificarea în play-off.

“M-am întors acasă, băieţii m-au primit cu braţele deschise, acum aştept să începem treaba. Vom face tot posibilul să intrăm în play-off. E greu să o văd pe Dinamo, o echipă cu pretenţii, pe locul 7 în clasament. Dar împreună cu staff-ul şi conducerea sperăm să o readucem pe Dinamo pe primele poziţii. Urmează meciuri dificile în campionat, dar acestea sunt cele mai frumoase”, a spus jucătorul în vârstă de 24 de ani.

“Îmi doream să revin, pentru că eu cred că orice jucător şi-ar dori să joace la Dinamo. Dar mi-a prins bine împrumutul acolo (n.r. – la FC Voluntari). Am jucat bine, a fost ca un bonus pentru mine. Eu şi ceilalţi doi colegi (n.r. – Vlad Olteanu şi Daniel Popa) am revenit la Dinamo la cererea antrenorului şi cred că e un plus pentru noi. Dar depinde şi de cum ne vom pregăti în continuare. Sperăm să dăm totul şi să îi demonstrăm că nu s-a înşelat în privinţa noastră. Dacă mă gândeam că nu pot prinde echipa la Dinamo, ceream să rămân acolo în continuare (n.r. – la FC Voluntari)”, a adăugat Mihai Popescu.

Treizeci de fotbalişti au fost prezenţi la reunirea echipei Dinamo, programată, luni dimineaţă, la baza sportivă de la Săftica, singurii absenţi fiind mijlocaşul May Mahlangu şi portarul Jaime Penedo. Plecaţi în străinătate în vacanţă, aceştia vor ajunge pe 11, respectiv 12 ianuarie în România.
AGERPRES (autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)