Procesul de extindere a prezenței lubrifianților Hexol pe noi piețe este completat cu noi parteneriate. De curând, Cipru și Bosnia-Herțegovina se numără printre țările în care produsele Hexol sunt accesibile consumatorilor.

În Cipru, familia Manolis administrează o afacere cu o îndelungată tradiție în distribuirea locală a produselor de profil. Compania se numește Safety Plus LTD. și este noul nostru partener cipriot.

Pentru Bosnia-Herțegovina a fost demarat un parteneriat cu TrgoOil d.o.o. Desi compania a fost înființată în anul 2013, este continuatoarea unei afaceri îndelungate în distribuția lubrifianșilor, având mai multe puncte de desfacere pe teritoriul acoperit.

Privim încrezători aceste noi parteneriate și salutăm intrarea noilor membri în grupul distribuitorilor Hexol

“Apreciem trăsăturile caracteristice ale noilor noștri parteneri ca fiind valori autentice. Mă refer aici, în principal, la experiența bazată pe tradiție, respectiv la energie și dinamism.” —declară d-nul Daniel Condratov — președintele Hexol.

Procesul de extindere a operațiunilor de export continuă, fiind demarate multiple negocieri în special în zona centrală și de est a Europei.

***************************************
Oradea-24 iunie 2016

Comunicat de presă al Hexol prin SDK Management
www.hexol.com
www.sdkmanagement.com