In 2012, grupul medical Romgermed a deschis in 2012 noua policlinica din cadrul spitatlul Romgermed Saint Lukas, o noua unitate medicala situata in Calea Plevnei.

Clinica Romgermed din calea Plevnei

Romgermed din calea Plevnei detine peste 14 cabinete printre care si cabinete de consultatii, sali de tratamente, sala pentru interventii si bineinteles puncte de recoltare. Exista si peste 20 de specialitati medicale: gastroentorologie, neurologie, pediatrie, medicina interna, cardiologie, urologie si evident, medicina de familie.
Echipa de medici de la Romgermed este formata din cadrele medicale de top, cadre medicale care dau dovada de un profesionalism de clasa. Peste 60 de medici specialisti ofera extrem de multe consultatii si tratamente tuturor pacientilor care vor apela la serviciile la clinica Romgermed.

“In cadrul Policlinicii, pacientii pot accesa o gama larga de servicii medicale decontate de catre casele de asigurari de sanatate (CASMB si OPSNAJ), precum si servicii medicale contracost: consultatii de specialitate, ecografie 3D si 4D, endoscopie dar si intocmire de fise si certificate medicale.”, declara Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

O buna parte din echipa celor de la Romgermed o constitutie nume mari ale sistemului medical romanesc, printre care se numara si domnul doctor Ion Bruckner si doamna Profesor Doctor Minerva Muraru.

Profesorul Ion Bruckner:

 • Director medical la Spitalul Clinic Coltea
 • Ministru al Sanatatii in perioada 1997 – 1998
 • Membru al Federatiei Europene de medicina Interna
 • Membru al Societatii Romane de Medicina interna
 • Membru al Societatii Romane de Cardiologie

“Dezvoltarea sistemului medical privat, ca alternativa viabila a sistemului medical cunoscut de romani, a depasit faza incipienta si este acum o realitate consistenta. Printre beneficiile aduse – care au crescut consistent an de an – au fost evidentiate si remarcate de pacienti si medici conditiile decente de desfasurare a activitatii medicale si activitatile de diagnostic cu performante notabile si comparabile cu cele mai inalte standarde. In aceste conditii, dezvoltarea RomGerMed care este un cunoscut, respectabil si vechi furnizor de servicii medicale este o dovada elocventa despre performanta si competenta concentrata in sistemul medical privat, o multumire si o garantie ca acest sistem are o evolutie ascendenta.”, declara Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner.

Doamna Prof. dr. Minerva Muraru

 • A fost membra in diferite societati medicale europene sau internationale
 • A fost vice-presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna
 • Sefa sectiei de cardiologie de la Spitalul Clinic Coltea
 • Profesor universitar de medicina interna

Presedinta a Comisiei de Medicina Interna a Ministerului Sanatatii
“Deschiderea primei clinici de performanta a Grupului Medical Romgermed, dupa acumularea unei experiente remarcabile in asigurarea de servicii medicale prin cele 2 clinici deja cunoscute, arata inca odata disponibilitatea Grupului de implicare in dezvoltarea sistemului privat de sanatate. Trecerea la un nivel superior de activitate medicala, deservita prin dotari in echipamente de ultima generatie si efectuata cu un colectiv de reala performanta, este o garantie suplimentara ca bunele intentii ale Grupului se vor concretiza in realizari medicale apreciate de pacienti.”, sustine Prof. Univ. dr. Minerva Muraru.

Clinica privata Romgermed au reusit pentru prima data in Romania ca pacientii asigurati sa beneficieze de toate analizele si de toate serviciile decontate de Casa de Asigurari intr-un spatiu foarte generos, organizat dupa cele mai moderne standarde in domeniul medicinei.
Daca ai trimitere de la medicul de familie sau de la orice medic specialist care este in relatie contractuala cu Casele de Asigurari, pacientii asigurati o sa poata profita la Romgermed de urmatoarele servicii:

 • Analize de labarotor – absolut toate cele 72 de analize uzuale
 • Consultatii la medici de specialitate
 • Servicii diagnostice simple si complexe (servicii terapeutice, tratamente chirurgicale, ecografii etc)

In completarea acestor servicii decontate, RomGerMed ofera la preturi extrem de avantajoase o gama foarte mare de servicii, investigatii diagnostice si analize medicale.

“Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB, care vor activa in Clinica Romgermed Plevnei.”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Policlinica RomGerMed include un departament de medicina muncii in cadrul caruia sunt efectuate pachetele de investigatii medicale obligatorii pentru angajarea in munca, schimbarea locului de munca, controlul medical periodic atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice