Accidentele de masina sunt principala cauza a deceselor in randul copiilor din Romania, un studiu afirma. Iar in spatele statisticilor se afla rude indurerate si destine curmate in mod tragic, mult prea timpuriu. Daca ai grija de copilul tau, arata-i prin fapte concrete ca il iubesti. Alege un scaun auto de copii cu Isofix si va fi probabil una dintre cele mai grijulii dovezi ale dragostei tale pentru cel mic. Aceste scaune sunt indicate sa fie folosite atat de nou-nascuti, cat si de copii cu varsta de pana la 6 ani, cu greutate cuprinsa intre 0 si 36 de kilograme.

Cum functioneaza un scaun auto cu Isofix?

scaune auto cu prindere isofix

Isofix, ori International Standards Organisation FIX, consta intr-un sistem de prindere certificat european, astfel conceput incat sa faca scaunul sa fie parte rigida, componenta a masinii, reducand forta distructiva G in caz de impact violent. Prin urmare, pentru scaunul auto, Isofix este un sistem care il face sa fie fixat mai usor. Cauzele multor accidente auto din care rezulta ranirea copiilor sau chiar decesul lor sunt:

  • Folosirea unui scaun auto second-hand, cu o vechime mai mare de cativa ani;
  • Montarea incorecta a scaunului auto;
  • Folosirea incorecta a centurilor de siguranta
  • Utilizarea unui scaun auto prea mic pentru varsta copilului;

Scaunele auto cu Isofix vin ca o preintampinare a mai multor nevoi, atat ale parintilor, cat si ale copiilor. Masinile care accepta montarea de scaune cu sistem Isofix  pot fi recunoscute prin existenta pe bancheta din spate a doua locase, unde vor fi pozitionate bratele de fixare. A investi intr-un scaun auto de copii cu sistem Isofix este o necesitate, in masura in care acest lucru poate influenta drastic gradul de siguranta al transportarii princhindelului. Prin urmare, orice parinte trebuie sa acorde o atentie deosebita alegerii scaunului auto perfect pentru copilul sau, iar un scaun auto cu sistem Isofix de la Babyneeds este cu siguranta o expresie a grijii si dragostei in forma cea mai pura.

DESPRE BABYNEEDS

BabyNeeds este un magazin online care comercializeaza produse pentru nou-nascuti, copii si mamici deopotriva. Oferta este variata, iar preturile sunt accesibile, aspect care face din BabyNeeds un loc perfect pentru a face cumparaturi. Comenzile se pot face online, iar site-ul are inclusa facilitatea de a oferi consultanta clientilor, sub forma unei ferestre de chat. Baby Needs pot fi contactati la office@babyneeds.ro, dar si la numerele de telefon 0726.817.023 sau 0740.672.091.

###