Inca nu stii ce inseamna un tunel no cellulite?

Ei bine, in acest articol vei afla tot ce ai nevoie pentru a slabi despre impachetari cu tunel infrarosu.

In primul rand, un tunel no cellulite se bazeaza pe o tenhnologie de ultima generatie. Reprezinta un aparat foarte profesional care ajuta la slabirea corporala eficienta. Cu alte cuvinte, nu elimina doar surplusul de grasime, ci te ajuta sa scazi vizibil in kilograme.

Este, mai exact, un fel de sauna ce se foloseste de raze infrarosii. La randul lor, acestea genereaza un efect termic ce topeste grasimea acumulata in corp si o elimina pe cale naturala.

Cat de eficient este un tunel no celulite?

Mai mult decat eficient, spun clientele multumite. Elimina nu doar retentiile de apa din organism, ci si nodulii celulitici care, de-a lungul timpului s-au calcifiat, declansand asa numita coaja de portocala inestetica.

Celulita pe care toate doamnele o detesta, acum poate fi data uitarii. Cu doar cateva utilizari ale tratamentului cu tunel no cellulite, aspectul coajei de portocala este inlaturat vizibil. Iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

Procedura prin impachetari cu tunel infrarosu aduce efecte in remodelarea corporala simplu si rapid, fara niciun fel de efort. Pierzi nu doar centimetri, cat mai ales kilograme nedorite. Cu alte cuvinte, este o metoda de reducere a celulitei si de remodelare a corpului care sigur aduce rezultate.

Unde mai pui ca nu necesita efort si ca tot ce ai de facut este sa te relaxezi in timp ce aparatura lucreaza pentru corpul tau perfect?

Cat de profund actioneaza tratamentul prin impachetari cu tunel infrarosu?

Destul de adanc, am putea spune. Cu pana la 6 si chiar 6 centimetri adancime in tesutul pielii. Ajungand lejer pana la nivelul tesutului adipos, celulele grase sunt eliminate eficient datorita caldurii puternice care vine de la razele infrarosii.

Acestea topesc destul de rapid acumularile in exces de grasimi blocate in organism. Iar efectele nu pot fi decat, evident, remarcabile.

Se pot observa schimbari pana la nivelul circulatiei sanguine, care este implicit imbunatatita. Chiar si sistemul imunitat este bine ancorat. Iar aspectul corpului este destul de vizibil remodelat, atat in kilograme, cat si in centimetri.

La ce mai poate ajuta tehnologia unui tunel no cellulite:

  • Ajuta la reducerea kilogramelor in plus si tratarea obezitatii;
  • La eliminarea aspectului de coaja de portocala;
  • Ofera un tranzit intestinal imbunatatit;
  • Aceelereaza metabolismul;
  • Aduce un echilibru in organism si balanseaza aciditatea;
  • Arde, in medie, cam peste 700 de calorii in doar 40 de minute;
  • Elimina toxinele, retentiile de apa si chiar metalele grele.

Mai ai nevoie si de alte informatii pentru a folosi metoda unui tunel no cellulite? Atunci vino sa in centrele de remodelare si convinge-te de toate avantajele unor impachetari cu infrarosu.