Stiati ca ne putem remodela corpul prin sedinte cu ultrasunete?

Tratamentul cu ultrasunete este folosit in combaterea celulitei, rolul acestora fiind sa accelereze absorbtia substantelor active din cremele anticelulitice in tesuturile profunde ale pileii. Stratul adipos este subtiat in urma procedurii si pielea este netezita. Rezultatele se obtin imediat si vor rezista pe termen lung daca ne prezentam la cabinet in mod regulat.

ultrasunete

Ultrasunetele sunt folosite si in medicina, in special in sedintele de fizioterapie si kinetoterapie. Tratamentul cu ultrasuntete se poate aplica pe mai multe zone ale corpului care ne provoaca probleme precum abdomenul, mainilile, coapsele, genunchii si fesele. De asemenea, exista sedinte cu ultrasunete faciale, cu rezultate incredibile despre care vom vorbi in randurile de mai jos.

Ce beneficii ne aduce tratamentul cu ultrasunete faciale?

Tratamentul cu ultrasunete poate fi folosit si in zona faciala nu numai pe portiunile mari ale corpului precum abdomenul, picioarele sau fesele.

Tratamentul cu ultrasunete faciale este indicat persoanelor care au riduri si linii finie, o depigmentarea a tenului in urma expunerii la soare sau diferite pete aparute la suprafata pielii din motive diverse, fie ele interne sau externe.

Ultrasunetele imbunatatesc in mod evident aspectul pielii, iar in urma tratamentului va veti bucura de un ten fin, curat, revitalizat si vizibil mai stralucitor. Tratamentul ajuta semnificativ in:

  • Tratamentul acneei
  • Combaterea porilor dilatati;
  • Tratarea liniilor fine si a aspectului neregulat al pielii in general;
  • Tratarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.

Este dureros tratamentul cu ultrasunete? Ce efecte adverse prezinta?

Majoritatea persoanelor care au apelat la o astfel de procedura au declarat ca acest tratament cu ultrasunete non-ivaziv este nedureros sau ca prezinta un disconfort minim. In timpul procedurii, persoanele tratate simt o incalzire a pielii. Piesa principala de aplicare a acestor ultrasunete este deplasata de catre specialist pe o intindere mai mare de piele astfel incat sa se evite supraincalzirea zonei respective.

Efectele adverse sunt foarte rar intalnite, iar zonele in care se vor aplica acestea sunt alese cu mare grija. Prin urmare, procedura nu se aplica in zona maduvei spinarii, a splinei, a glandelor sexuale, a cordului sau a plamanilor.

Ultrasunetul are un afect efect relaxant, chiar anestezic, care imbunatateste circulatia sangelui si a tesuturilor. Terapia are efecte fiziologice:

  • Analgetice;
  • Miorelaxante;
  • Hipermiante.

Daca suferiti de artroza, aveti fracturi, luxatii sau contuzii sau pur si simplu sunteti adepta ideii de “corp frumos conturat” apelati cu incredere la tratamentul cu ultrasunete.