Daca sunteti in cautarea unei saltele de pat care sa va ofere confort ridicat si care sa se adapteze perfect corpului dumneavoastra, o saltea de pat Memory Foam este solutia optima. Fiind confectionata dintr-un material special, salteaua de pat Memory Foam a inceput sa fie din ce in ce mai cautata, datorita faptului ca ofera un confort sporit in ceea ce priveste odihna si un somn foarte odihnitor si revigorant. Pe site-ul www.bellanotte.ro gasiti modele variate de saltele de pat Memory Foam la preturi de producator.

bellanotte

De ce sa alegeti o saltea de pat Memory Foam?!

O saltea de pat Memory Foam este recomandata datorita faptului ca ofera multe beneficii in comparatie cu alt model. Materialul special din care este confectionata se adapteaza perfect corpului dumneavoastra, reducand punctele de presiune si astfel, va va mentine coloana vertebrala in forma ei naturala favorizand circulatia sangelui. Dorita celulelor deschise din componenta, o saltea de pat Memory Foam ajuta la reglarea termperaturii si permite circularea aerului, fapt care favorizeaza eliminarea rapida si evaporarea umiditatii produsa in mod natural de corpul dumneavoastra in timpul somnului.
Spuma din care este construita salteaua de pat Memory Foam este un material termonsensibil si termoadaptabil, ceea ce inseamna ca, in momentul in care corpul dumneavoastra transmite caldura, aceasta se adapteaza foarte bine, lasandu-se in zonele in care corpul este mai greu si umpland „golurile” lasate intre zonele corpului dumneavoastra. Aceasta unica proprietate poate fi explicata printr-un simplu exemplu: atunci cand este temperatura ridicata in camera, spuma reactioneaza rapid asupra presiunii exercitate asupra saltelei facand-o mai moale. Atunci cand termperatura din camera este scazuta, salteaua va deveni mai tare si mai ferma.
Un alt lucru de luat in calcul, pe care il ofera o saltea de pat Memory Foam, este dat de calitatile hipoalergice pe care aceasta le are. Acest model de saltea de pat nu favorizeaza deloc dezvoltarea bacteriilor si a microbilor ce se pot dezvolta cu ajutorul transpiratiei pe care corpul dumneavoastra o emite pe timpul noptii.
Calitatea de absortie a presiunii exercitate de corpul dumneaovastra, faciliteaza independenta fiecarei parti a corpului. Astfel, daca doua persoane dorm pe o saltea de pat Memory Foam in acelasi pat, miscarile uneia nu vor fi resimtite de cealalta.
Atunci cand alegeti o saltea de pat Memory Foam, trebuie sa tineti cont de densitatea acesteia. O densitatea ce va ofera toate aceste beneficii, se incadreaza intre 30-60 kg/mc. La BellaNotte gasiti saltele de pat Memory Foam cu o densitate medie de 50kg/mc. O densitate mai mare este egala cu o calitate mai buna si astfel salteaua de pat va va oferi un confort mai ridicat si o relaxare mai buna.

Saltea de pat Memory Foam Verona redusa la 40% la BellaNotte

In aceasta primavara, pe site-ul magazinulului online de saltele de pat BellaNotte, gasiti salteaua de pat Memory Foam Verona redusa cu 40%.

saltea de pat memory foam

BellaNotte este producator de saltele de pat de peste 10 ani de zile, producand saltele de pat la cea mai inalta calitate. Pentru a comanda de la magazinul online de saltele de pat BellaNotte, puteti intra pe www.bellanotte.ro sau puteti suna la numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.