Dupa finaizarea unui web site foarte multi considera ca o data realizat web site-ul nu mai este nevoie de nimic, niciodata. Acest lucru se poate aplica in cazul unui website de prezentare insa si aici sunt foarte multe cazuri in care website-uri mici au fost atacate fara nici un motiv anume. In general pentru un website mai mare cum ar fi o agentie de turism sau o agentie imobiliara este foarte importanta sa incheie un abonament de administrare si mentenanta web cu o firma de specialitate in domeniul IT care sa le asigure o optimizare cat ma buna a paginilor, o pozitionare in motoarele de cautare eficienta si sa le tina up to data pe tot timpul contractului.

Iata care sunt cele mai importante motive pentru care noi recomandam un abonament de mentenanta web:

1: Analiza structurii si a continutului.

O persoana de specialitate va poate face o analiza a web site-ului din punct de vedere SEO, se pot verifica meta tag-urile din sursa pagini se poate verifica in acelas timp si concurenta de pe nisa dumneavoastra pentru a descoperi care sunt punctele slabe fata de competitori dumneavoastra.

Se stabileste o strategie de optimizare SEO in functie de cuvintele dorite de dumneavoastra.

2: Esti Up to data tot timpul cu modulele si tema instalata.

Pe toata perioada unui contract de mentenanta web, persoana de specialitate va face update la modulele instalate pe site si la tema folosita la realizarea site-ului. De ce este important acest lucru? In afara de micile imbunatatiri care pot sosi in urma unui update va asigura si protectia impotriva celor care doresc sa va atace site-ul.

In general, majoritatea atacatorilor folosesc module fara update ca brese de securitate.

3: Securizarea si asigurarea protectiei pe tot timpul contractual.

Este evident ca mediul online a devenit in ce in ce mai vulnerabil si din ce in ce mai multe platforme online au fost sparte.

Pentru o administrare site web profesionala este foarte importanta securitatea acestuia. Acesta este unul din cele mai importante motive pentru care va recomandam sa apelati la cunostintele si experienta unei persoane din domeniul IT care sa va explice cat mai clar acest element.

In final suma investita poate valora mult mai putin decat daca aveti probleme cu site-ul si acesta va trebui refacut de la 0 sau va trebui sa platiti alte sume de bani pentru a va recupera tot continutul pierdut in urma unui atac.

Va multumesc si va doresc mult succes.