Proiectoare LED- Acronimul „led” provine de la sintagma engleza „dioda emitatoare de lumina” si se refera de fapt la o dioda semiconductoare cu caracteristici de emisie directa de lumina polarizata.

In linii mari, acest tip de bec este de fapt o sursa de lumina de intensitate scazuta, care este folosita in principal pentru indicatorul care emite lumina dispozitivului.
proiectoare led
Cu toate acestea, in ultimii ani, aceasta tehnologie a adoptat diferite forme de echipamente de iluminat, cum ar fi: lumini cu banda, tuburi cu lampa sau proiectoare LED.

Avantaje cunoscute

De exemplu, pentru o curte mare, unele proiectoare LED care folosesc tehnologii noi sunt cea mai buna solutie, deoarece ofera o lumina foarte puternica si pot economisi, de asemenea, o multime de costuri pentru electricitate. Ai o gama mare aici: http://www.led-concept.ro/proiectoare-led

Majoritatea oamenilor nu indraznesc sa creada ca atunci cand vor instala panouri in curte pentru a oferi lumina, vor consuma multa lumina. Ideea este ca, cu o noua generatie de LED-uri, proiectoare LED consuma cu 50% mai putina energie decat alte sisteme de iluminare vechi.

Unele tehnologii noi utilizate in proiectoarele cu LED nu mai necesita timp de incalzire, astfel incat panoul LED se va aprinde imediat.

In plus, datorita adoptarii noii tehnologii, lumina proiectorului cu LED este neintrerupta si robusta si nu va interfera cu linia vizuala.

Aceasta noua tehnologie nu contine ultraviolete sau infrarosu si, desigur, nu emite caldura, deci poate proteja de fapt mediul inconjurator.

Durabilitatea mare pe care o au este un factor foarte important. Prin urmare, costurile lor de inlocuire periodica nu vor mai exista, economisind astfel costuri suplimentare.

Lumina de dioda LED a proiectoare poate reduce costul unic

Desi costul initial al acestor proiectoare LED este mare, ele pot compensa cu succes sau chiar pot economisi costurile. Sfarsitul lunii este vizibil pe factura curenta. In comparatie cu tehnologia anterioara folosita in proiectoare, acestea sunt mai economice, dar, in acelasi timp, mai eficiente.

Datele statistice relevante ale standardului de comparatie arata ca pentru a obtine echivalentul a 450 de lumeni de lumina, avem nevoie de un proiector de acest tip, care consuma 4-5 wati. In ceea ce priveste proiectoarele de generatie mai veche, avem nevoie de cel putin 40 de wati pentru a obtine aceeasi intensitate a luminii.