Care este oferta pentru tuburi led?

Din ce in ce mai multi oameni aleg tehnologia LED in detrimentul produselor clasice.Nu este nimic nou, dar de data aceasta este si depasit. Prin urmare, tuburi cu LED-uri despre care vom discuta astazi vor inlocui treptat lampile incandescente si tuburile fluorescente compacte.

De ce este asa? De ce aceasta tehnologie devine din ce in ce mai populara? Ei bine, acest lucru se datoreaza faptului ca aceste produse care folosesc tehnologia LED (precum tuburi LED) combina cele mai cautate caracteristici pe care le cauta consumatorii, si anume eficienta, siguranta si cea mai mare economie posibila de energie electrica.
tuburi led
Un alt lucru pe care il cauta aceste tuburi cu LED este faptul ca se pot aprinde si se pot aprinde imediat fara timp de incalzire.

Cateva avantaje de top

In primul rand, trebuie sa mentionam eficienta din punct de vedere al costurilor. Desi aceste materiale necesita o investitie initiala ridicata (indicata in pretul initial de achizitie), suma va fi amortizata rapid, deoarece produsul beneficiaza de o durata de viata extrem de lunga si asigura un consum extrem de redus in comparatie cu sistemele de iluminat traditionale;

In al doilea rand, aceste tuburi LED au o relatie foarte buna cu mediul, mai ales ca nu contin substante toxice daunatoare, cum ar fi mercur sau plumb. Prin urmare, atunci cand nu mai sunt utilizate, nu sunt responsabile pentru poluarea mediului, atunci cand sunt utilizate, nu emit raze ultraviolete sau infrarosii.

Vezi diferentele intre led si iluminat clasic

In primul rand, pentru cei care doresc sa aiba case cat mai „verzi”, este bine sa stiti ca, tuburi LED sunt mai ecologice decat tuburile fluorescente.

In primul rand, in ceea ce priveste consumul, se bazeaza pe faptul ca, atunci cand este produs MegaWatt, 430 kg de CO2 vor fi emisi in atmosfera, ceea ce duce la faptul ca, pentru cantitatea mica de energie electrica, va fi eliberat mai putin CO2 in aer. Prin urmare, avand in vedere ca tubul cu LED-uri consuma mai putina energie decat lampa automata de neon, va produce o poluare mai mica.