Pentru a intelege cat mai bine domeniul de business si afaceri este necesara urmarea unui curs de auditor extern. el se adreseaza persoanelor care lucreza in domeniul imobiliarelor, constructii, logistica sau chiar domeniul medical.

Oportunitatile de angajare dupa finalizarea cursului  de auditor extern sunt multiple si va puteti angaja in mai multe tipuri de organizatii si companii pe postul de contabil sau in partea de audit.

In cadrul cursului se abordeaza teme precum pricipiile managementului calitatii, gandirea bazata pe riscuri, coordonarea programului de audit extern si intern si asa mai departe. De asemenea veti avea ocazia sa imbinati cunostintele teoretice cu cele practice sub forma unei organizari de audit.

Beneficii in urma unui curs auditor extern

In continuarea articolului vei afla care sunt principalele motive pentru care este ideal un astfel de curs auditor extern:
curs auditor extern
In primul rand, veti invata cum sa coordonati un sistem de audit al managementului, veti stii cum sa aplicati conceptele si cum sa actionati in posibilele situatii de risc, bazandu-va pe regulamentul protectiei datelor cu caracter personal.

Este un curs ideal pentru cei care activeaza in sistemul financiar contabil sau al resurselor umane dar poate reprezenta un bun inceput de drum pentru pasionatii din domeniul GDRP.

Trebuie sa alegeti acest curs auditor extern. Specialistii va vor ajuta sa intelegeti conceptele si sarcinile pe care trebuie sa le indepliniti la viitorul loc de munca aplicand teoria asimilata in probele practice. Veti avea parte de exemplificari audio-video, suport de curs si alte documente ajutatoare.

Despre Training Professionals si inscrierea la cursuri

Cei de la Professionals Business Knlowledge Society (Training Professional) au o echipa formata din profesionisti cu informatii complete din diverse domenii de activitate. Ei vor sa va invete cum sa va cresteti performanta la locul de munca, predand chestiuni de “know-how”.

Aceasta echipa este de parere ca pentru a fi profesionist trebuie sa apelezi la profesionisti!

Le ei puteti urma un curs de auditor extern, care este un curs de tip open dar poate fi si in house. Tariful pentru a urma acest curs este de 950 de lei per participant si se desfasoara in orasele mari din tara precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara si Brasov.

Intrati pe site-ul celor de la Training Professionals pentru mai multe informatii sau ii puteti contacta telefonic la numarul 0723784342.