Cand vine vorba de realizarea instalatiilor termice si de apa (atat rece, cat si calda) specialisti in constructii recomanda intotdeauna teava PPR de la Mesteru Manole.

Acest material este eficient, o calitate absolut necesara cand vine vorba de constructia de instalatii termice sau de transport al apei potabile.

Polipropilena, materialul din care este confectionat acest tip de teava, este atat rezistent la temperaturi ridicate, cat si presiuni mecanice si reactii chimice.

Principalele calitati care fac ca teava PPR de la Mesteru Manole sa fie cea mai eficienta solutie

Pe langa duritatea si rigiditatea de care da dovada teava PPR aceasta mai are o serie de calitatii care o fac o alegere buna in constructii.
Printre acestea se pot aminti urmatoarele:

  • are un pret scazut – pentru realizarea unui proiect se poate folosi atat teava PPR, cat si una din cupru. Dar cand vine vorba de pret, prima varianta este mai potrivita. Spre deosebire de al doilea tip de teava mentionat, prima este mult mai ieftina. Se poate ajunge sa existe o diferenta de pret de chiar 20%;
  • eficienta ridicata – in timpul transportului de apa calda, caldura nu se va pierde deloc. Acest lucru se datoreaza in totalitate de coeficientul de transfer termic foarte scazut care nu permite pierderile de caldura. Astfel puteti fi mai mult ca siguri ca caldura este transportata in totalitate la destinatia finala;
  • resistenta crescuta la coroziune – intr-un sistem de incalzire centralizat, teviile PPR sunt o alegere ideala datorita calitatii sale extraordinare de a rezista la agentii corozivi ce se gasesc in apa;
  • siguranta consumului de apa – orice consumator de apa potabila vrea sa se asigure ca nu exista posibilitatea depunerilor de substante sau elemente toxice pe reteaua de apa. Prin folosirea acestui tip de teava puteti sa scapati de aceasta grija. Depunerile toxice nu vor exista datorita materialului din care este confectionata;
  • greutate redusa – transportul si manipularea acesteia este foarte usoara, deoarece materialul din care este confectionata nu face ca teava PPR sa aiba o greutate ridicata.

Unde este acest material cea mai eficienta solutie?

Datorita caracteristicilor pe care le are, teava PPR se poate intrebuinta in:

  • instalatii de apa si de incalzire;
  • realizarea instalatiilor de incalzire prin pardoseala;
  • realizarea unei instalatii termice racordata la sistemul centralizat de incalzire.

Acum aveti posibilitatea sa cumparati teava PPR de la Mesteru Manole accesand urmatorul link: https://mesterumanole.ro/instalatii-termice/tevi/tevi-ppr.

Acesta va pune la dispozitie diferite dimensiuni si la preturi variate. Astfel puteti fi siguri ca veti gasi ceva care se va potrivi nevoilor si dorintelor dumneavoastra. Nu uitati ca daca aveti nevoie, Mesteru Manole are o linie de consiliere care va va ajuta cu orice problema pe care o intampinati!

teava ppr