Afla mai multe despre tego

Tego este un produs din lemn pentru proiecte de constructii care presupun cofraje repetitive, este un material care are o rezistenta specifica la acest tip de miscare.

Tego este un produs ale carui proprietati ii permit sa fie utilizat in numeroase proiecte de constructie. Este realizat din lemn de cea mai inalta calitate, cu optiuni de plop si mesteacan disponibile.

Aveti posibilitatea sa vopsiti lemnul cu un film fenolic inchis la culoare, cu marginea intunecata, pentru a preveni patrunderea umezelii in interior.
tego
In functie de preferinta, tego poate fi achizitionat cu una dintre suprafetele antiderapante. Acest model poate fi folosit pentru constructia de vehicule grele, nave, punti de camioane sau diverse platforme speciale, precum scene pentru spectacole si concerte. In plus, pot fi achizitionate diferite grosimi dupa cum este necesar.

La ce poate fi folosit tego?

Placile Tego au un scop special: lucrarile de cofrare si decofrare. Cu toate acestea, versiunea sa cu suprafata anti-alunecare este mai versatila. Prin urmare, poate fi folosit intr-o varietate de medii, inclusiv amenajarea locurilor de joaca pentru copii (asigurand siguranta suplimentara, prevenirea alunecarii), proiecte in industria auto (platforme pentru transportul vehiculelor), design interior, ca element decorativ de perete.

Avantajele prezentate de acest placaj:

  • Placa de mesteacan tego este un furnir cu 15 straturi adeziv fenolic presat la cald.
  • Mesteacanul are o densitate de 700 kg/m3 si respinge apa, in timp ce bradul are o densitate de 400 kg/m3 si absoarbe apa.
  • Suprafata tego-ului este acoperita cu un film fenolic de cel putin 130 g/m² – foarte rezistent la utilizare continua.
  • Mesteacanul este un placaj dur care rezista mecanic la lovituri, la gaurire continua etc. – in timp ce bradul nu este potrivit pentru astfel de lucruri, deoarece scandura se va rupe instantaneu.
  • Pretul mesteacanului tego este mai competitiv decat cel al placii de brad – comparatie pe metru patrat.

Hai pe marola.ro si vezi mai multe despre aceste caracteristici!