Dupa cum multa lume stie, caramida online reprezinta unul dintre cele mai vechi, rezistente si durabile materiale de constructii, fiind utilizata, in special, in construirea caselor.
De cele mai multe ori, romanii o prefera datorita rezistentei si compozitiei sale usoare care face din procesul de constructie o munca mult mai usoara. Astfel, in ultimii ani, evolutia acestui material a facut posibila aparitia unor mai multe modele de desing, precum si o eficienta energetica sporita.
caramida online

Caracteristicile constructiilor din caramida online

Este important de stiut ca alegand sa comanzi caramida online pentru proiectul tau vei conferi constructiei tale o serie de caracteristici foarte folositoare. Printre aceste caracteristici se pot aminti si urmatoarele:

Constructia va avea o durata foarte lunga de viata – in cele mai multe cazuri, constructiile realizate din caramida sunt foarte durabile. Acestea pot suferi pagube doar in cazul unor calimitati naturale. Nu trebuie uitat nici faptul ca nu trebuie aplicat nici un tratament specific.
Aveti la dispozitie o varietate mare de finisaje interioare si exterioare – in functie de preferintele consumatorului, acest material poate fi zugravit atat cu var, cat si cu vopsea lavabila. Dar mai exista si posibilitatea ca constructia sa fie imbracata in tapet, rigips, lemn si asa mai departe.
Rezista sub greutatea acoperisului – nu exista acoperis pe care o constructie realizata din acest material sa nu il poata sustine. Un mare avantaj, fata de constructiile realizate din lemn care nu au aceasta capacitate.
Este un material ignifug – nu s-a inregistrat caz in care acest material sa permita arderea, acesta rezistand si la temperaturi de 1000 de grade Celsius.
Se pot realiza constructii inalte – cladirile realizate din acest material pot atinge orice inaltime, in functie de preferintele si necesitatile clientului.

Unde se poate folosi acest material de constructii?

Cand vine vorba de caramida, prima sa intrebuintare, la care se gandesc majoritatea oamenilor, este in realizarea constructiilor rezidentiale. Dar intrebuintarea acesteia nu se opreste aici, putand fi create structuri de rezistenta si ziduri de compartimentare din aceasta.

De asemenea, acest material este foarte popular datorita faptului ca poate fi integrat in designul de interior si de exterior, fiind un material special dedicat acestui domeniu.

De unde poti cumpara caramida online?

Daca vrei sa te bucuri de caramida online de calitate si sa nu mai pierzi timpul prin magazinele de constructii fizice, Mesteru Manole iti pune la dispozitie o varietate de modele si branduri de unde poti sa comanzi simplu si rapid. Vei gasi branduri, precum: Wienerberger, Verblock, Ytong, Macofil, Prefab si asa mai departe.