Ce trebuie sa stii despre aplice LED inainte sa cumperi

Sistemul de aplice led este potrivit pentru doua scopuri principale: iluminarea si economisirea spatiului. Aceste dispozitive adaptive va permit sa controlati iluminarea in spatii mici, cum ar fi coridoarele sau livingurile, mentinand suprafata libera. Aplice LED sunt potrivite pentru popularitatea decoratiunilor, proprietarilor si antreprenorilor, deoarece sunt potrivite pentru spatii interne si externe si par a fi cele mai potrivite in medii rezidentiale si comerciale.

Aplicele sunt potrivite in apartamentul tau

Acasa, aplice LED pot fi pozitionate strategic in zone de culoare deschisa si dau o halucinatie spatiala mai larga. Hourile sunt un loc bun pentru a instala un set de aplice led contemporana cu stiluri indraznete, deoarece ar putea fi prima parte a casei ce atrage atentia.

In camera de zi, gaseste aplicatii instalate langa semineu, unde pot completa lumina existenta din pendul sau candelabru. De asemenea, puteti explora alegerea pozitiilor de amplasare pe o parte a patului dormitorului.

Unde este recomandata amplasarea
aplice led
Hol si culori. Aceasta situatie este ideala pentru a implini 2 metri intre aplicatii. Daca este un lobby lung, fiecare set de aplice led produce suficienta lumina pentru a acoperi spatiul returnat. Daca doriti sa utilizati o aplicatie si un element decorativ (pe o parte a fiecarei parti, se aplica capatul coridorului), regulile de distanta dintre aceste corpuri de iluminat pot fi ignorate.

Camera mare. Aplicatiile pot fi sursa de lumina auxiliara pe care o cauti! Nu sunt suficient de puternic, nu pot lumina intreaga camera, dar puteti obtine luminozitatea iluminarii obisnuite.

Spatiul generos (camera de zi sau dormitorul) va avea intotdeauna un corp de iluminat major, cum ar fi o lustra led sau aplice LED, dar unul sau mai multi candidati strategici pot lumina o anumita zona sau pot evidentia parti speciale ale camerei (pian, o planta, o sculptura sau un ornament).

Alte detalii – Utilizari ale acestor sisteme de iluminat pe baza tehnologiei LED

Aceste plafoniere cu LED sunt foarte potrivite pentru baie, mai ales noaptea. De asemenea, este de ajutor si in holul de intrare al casei.

Cand deschideti usa la intrare, un tavan cu LED-uri va ilumina si umple incaperea lumina puternica. Intra pe Electric Concept ca sa vezi ce oferte au disponibile pentru aplice led!