Fiind printre cele mai specializate magazine in oferirea sistemelor complete de igiena, magazinul Arli.ro a decis sa isi incante clientii cu cele mai atractive reduceri pentru gama sa diversificata de mopuri profesionale! Special create pentru zonele cu trafic intens sau trafic redus, mopurile de la Arli.ro detin o calitate exclusivista, intrucat sunt obtinute din materiale speciale pentru a rezista utilizarilor multiple!

Care sunt modelele de mopuri profesionale regasite in colectia Arli?

arli

Mopurile cu benzi, ultra absorbante, din bumbac sau din microfibra sunt cele patru modele de mopuri profesionale la preturi mici disponibile in colectia Arli. Primele doua tipuri, cele cu benzi si cele ultra-absorbante sunt indicate pentru a curata suprafetele pe care traficul este redus, intrucat acestea sunt de mici dimensiuni,  iar actiunea se realizeaza rapid daca zona curatata are o suprafata mica. Ultimele doua sunt special create pentru a fi folosite in vederea curatarii suprafelor mari, acolo unde traficul de persoane este unul intens. Mopurile profesionale cu microfibra sau bumbac absorb in doar cateva secunde cantitati mari de apa, nelasand scame sau urme pe suprafetele curate!

Toate aceste produse se folosesc impreuna cu suporturile speciale aflate in conformitate cu dimensiunile necesare sistemului de fixare!

Reduceri de pana la 50% la mopurile profesionale pe Arli.ro!

Cum fiecare brand de succes le multumeste periodic clientilor pentru fidelitatea de care dau dovada, in aceasta perioada Arli.ro a decis sa minimizeze cu pana la 50% preturile la mopurile profesionale din gama sa de produse pentru igiena! Astfel, cu un buget redus puteti achizitiona cele mai calitative si eficiente mopuri si cele mai rezistente suporturi pentru utilizarea optima a acestora! Cu livrare la domiciliu si comanda rapida in doar doi timpi si trei miscari, Arli.ro va asteapta pe site pentru a va satisface doare dorintele si nevoile in materie de produse pentru o curatenie completa!

Despre Arli

Arli este un brand de renume in randul magazinelor care ofera servicii de furnizare a sistemelor complete de igiena, intrucat el centreaza clientul in centrul activitatilor sale, cunoscand  nevoile acestuia de a beneficia de cele mai eficiente si calitative produse achizitionate online, telefonic 021 320 6364 / 0744 186 557 sau via email  vanzari@arli.ro! Mai mult decat atat, echipa Arli isi invita clientii in showroomul aflat pe strada Branduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti pentru a testa produsele existente in colectia sa!

###