Stagnoli este un producator de automatizari porti, care de peste 30 de ani concepe unele dintre cele mai bune si eficiente automatizari. Dupa cum reiese si din sloganul lor, “Idei in miscare”, cei de la Stagnoli pun accentul pe idei inovative, care sa satisfaca nevoile tuturor clientilor doritori de o automatizare de calitate.

Automatizari Stagnoli sunt utilizate atat in zone rezidentiale, cat si in zone comerciale si industriale. Acestea sunt potrivite pentru porti batante, porti culisante si usi de garaj. O automatizare tip Stagnoli va garanteaza siguranta, confort si protectie, fiind caracterizata de eficienta, calitate superioara a materialelor si durabilitate. In randurile de mai jos, puteti afla informatii despre o serie de produse Stagnoli, atat pentru automatizari porti batante, cat si pentru automatizari porti culisante.

Motor automatizare Stagnoli Alpheo 230 V este un motor cu brat articulat, special conceput pentru porti batante cu canaturi de maxim 2,3 metri lungime. Acest motor este prevazut cu placa de control care salveaza energie, un receptor integrat, un limitator mecanic, un encoder si suporturi de fixare.

     Motor automatizare Stagnoli Hermes 200 este un motor electromecanic, pentru porti batante cu canaturi de maxim 2 metri lungime. Motorul liniar este construit din otel inoxidabil si aluminiu, fapt ce ii confera rezistenta mare si durabilitate pe termen lung. Motor Stagnoli Hermes 200 este silentios si are o viteza buna de deschidere.

     Motor automatizare Stagnoli Zefiro 180 este un motor ingropat, electromecanic, destinat portilor batante de maxim 2 metri lungime. Un astfel de motor are ca principal atu rezistenta, avand un nivel de protectie ridicat. Puteti accesoriza motorul de 9 kg cu carcasa realizata din zinc, completata de un sistem de deblocare.

     Motor automatizare Stagnoli Achilles 4000 este un motor in baie de ulei, pentru porti culisante care au greutatea de maxim 4.000 de kg. Modelul Stagnoli Achilles este prevazut cu auto-ventilatie, cu ambreiaj mecanic si cu o roata dintata de transmisie M6.

     Motor automatizare Stagnoli Hercules 24 V este un motor ireversibil, pentru porti culisante care nu depasesc greutatea de 500 de kg. Acest motor are incorporate mai multe elemente: o placa de baza, un panou de control care salveaza energie, cu receptor radio, un comutator de limitare magnetic si un display electronic.

Automatizarile de tip Stagnoli sunt extrem de eficiente si rezistente, materialele din care sunt confectionate fiind de o calitate superioara. De 30 de ani, producatorul Stagnoli imbina inovatia cu traditia si nu isi dezamageste clientii. Stagnoli va permite ca la cele mai accesibile preturi, sa va achizitionati cele mai bune automatizari porti sau usi de garaj.