Informatii despre becuri LED

Aceste becuri LED reprezinta urmatorul pas in toate domeniile de activitate, toate tipurile de spatii, si toate formele posibile de corpuri de iluminat pe care le pot obtine.
becuri led
Acronimul LED vine din engleza si inseamna Light Emitting Diode. Daca il traducem cuvant cu cuvant, inseamna dioda emitatoare de lumina. Acest fenomen este produs direct prin polarizarea intersectiei celor doua materiale diferite ale circuitului tehnic. Mai intai au inceput sa fie folosite ca indicatoare luminoase in diverse obiecte tehnice, aparate de uz casnic si multe alte dispozitive. De ce? Pentru ca acestea consuma foarte putin curent.

Becuri LED | avantaje si beneficii

Multi oameni au inceput sa realizeze beneficiile acestor becuri cu LED-uri si au inceput sa uite de vechile becuri obisnuite si sa treaca la noi tehnologii. Principalele 3 avantaje ale becurilor LED sunt urmatoarele:

  • Sunt sisteme de lunga durata;
  • Economisiti facturile de energie electrica
  • Lumini stralucitoare, foarte puternice.

In plus, aceste becuri LED ofera si 3 tipuri de lumina:

  • Lumina alba calda, asemanatoare unui bec clasic cu incandescenta;
  • Lumina alba rece, folosita cel mai frecvent in hol sau bai cu culoarea principala mai inchisa;
  • Lumina alba naturala, aceste becuri LED sunt cele mai selectate lampi, potrivite in special pentru incaperile cu pereti usori.

Daca vrei ca aceste becuri cu tehnologie cu diode emitatoare de lumina pe care le cumperi sa-ti ofere lumina alba asemanatoare becurilor obisnuite, trebuie sa alegi becuri cu tehnologie LED de 2800K.

Becuri LED: diversitate si inovatie

Un alt motiv pentru care ar trebui sa cumparati becuri LED din magazinul online Electric Concept este versatilitatea acestora. Au o varietate de culori, intensitate luminoasa si temperatura de culoare.

In plus, avand in vedere situatia de mai sus, daca achizitionezi becuri LED, nu inseamna ca trebuie sa inlocuiesti toate echipamentele de iluminat din casa. Aceasta tehnologie se bazeaza pe imitatia becurilor obisnuite, se potrivesc perfect oricarui corp si au acelasi sistem de strangere.

Intra acum in magazinul online Electric Concept si alege becuri LED de cea mai buna calitate la un pret foarte avantajos!