Internetul reprezinta una dintre cele mai eficiente platforme de comunicare la ora actuala avand in vedere ca il utilizam zilnic pentru a obtine diverse informatii, precum si pentru a face diverse cumparaturi. Din punctul de vedere al unui webmaster insa, internetul reprezinta o modalitate excelenta de a lansa o afacere avand in vedere ca utilizatorii sunt mult mai receptivi in acest mediu decat in cel fizic. Unica provocare a unui webmaster insa este data de alegerea unui serviciu de gazduire web corespunzator. Diversitatea acestor servicii este extrem de problematica, mai ales datorita faptului ca un serviciu ales necorepsunzator poate afecta functionalitatea site-lui pe termen lung.

Dupa cum probabil stim, serviciile de gazduire web sunt extrem de usor de gasit avand in vedere ca exista un numar impresionant de companii de specialitate care ne pot pune la dispozitie astfel de servicii, precum www.gazduire.ro. Alegerea unui serviciu de gazduire web potrivit reprezinta o alegere cate se poate de responsabila pentru tot ceea ce inseamna succesul unei afaceri in mediul online. In acest sens, am alcatuit o lista cu cateva dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tineti cont in momentul in care alegeti un serviciu de web hosting potrivit.

Domenii.ro – Gazduire.ro

Uptime-ul este unul dintre cei mai buni indici cu privire la timpul in care serverul este functional. Este absolut normal ca acesta sa beneficieze de mentenanta, astfel ca va fi nefunctional pe toata acesta perioda, insa un downtime mult prea lung va afecta fara indoiala in mod enegativ site-ul business-ului dumneavoastra. Noi recomandam sa aveti in vedere alegerea unei companii care va ofera cel putin un uptime de 99,9%.

Serviciul de suport este un strict necesar pentru tot ceea ce inseamna gazduirea web. Din cand in cand, pot aparea anumite defectiuni sau erori in sistem, motiv pentru care serviciul de suport tehnic trebuie sa fie disponibil 24/7. O companie serioasa, va avea in vedere si oferirea unui astfel de serviciu pentru a se asigura ca totul functioneaza corespunzator.

Pretul in acest caz este destul de irelevant am putea spune avand in vedere ca acesta variaza in functie de cateva aspecte precum numarul de resurse, perioada pentru care optati, precum si diverse functii aditionale. Un pachet de gazduire standard este mai mult decat accesibil la ora actuala, astfel ca pretul nu trebuie privit in acest caz ca un factor decisiv. Realizati o analiza amanuntita asupra necesitatilor site-ului pentru a putea stabili cat mai bine pachetul de gazduire potrivit pentru afacerea dumneavoastra.