Exista o mare varietate de materiale de constructii pe piata astfel ca ai multe optiuni pentru proiectele tale.
Astfel ca este bine sa fii atent la clasificare acestora pentru a putea cea mai buna alegere pentru proiectul tau. Unele dintre aceste materiale de constructii au proprietati foarte asemanatoare astfel ca s-ar putea sa fie greu de a lua o decizie.

Spre exemplu, cand vine vorba de izolare poti alege intre polistiren expandat sau cel extrudat. Chiar daca sunt foarte asemanatoare, nu este indicat sa folosesti polistirenul extrudat in cazul izolarii locuintelor.
materiale de constructii

Principalele materiale pe care le gasiti la Mesteru Manole

 • Gama variata de adezivi;
 • Material pentru hidroizolatii;
 • Ciment si var;
 • Produse pentru realizarea de garduri si imprejmuiri;
  Acoperis si invelitori;
 • Gleturi si ipsos;
 • Cuie si sarma;
 • Armaturi din fier beton;
 • Modele de caramida;
 • BCA;
 • Materiale pentru termoizolatii;
 • Produse din lemn.

De ce sa uitilizezi materiale de constructii de la Mesteru Manole?

Produsele de tip materiale de constructii indeplinesc o serie de scopuri, ce difera de la un tip de material la altul. Totusi, exista cateva lucruri comune tuturor acestora:

 1. Acestea faciliteaza implementarea proiectelor;
 2. Reprezinta o modalitate de a realiza activitatea de constructie mai rapid si mai eficient;
 3. Asigura o precizie mult mai mare in realizarea proiectelor decat daca nu ar fi folosite. Acolo unde abilitatile umane nu mai sunt suficiente, astfel de materiale de constructii pot deveni un suplinitor valoros, care sa asigure rezultatele scontate;
 4. Sunt o solutie de automatizare a proceselor. Astfel, ceea ce era facut manual, poate fi acum realizat cu ajutorul unor unelte speciale, menite a minimiza efortul fizic si a creste eficacitatea;
 5. Asigura o durabilitate mult mai crescuta proiectelor in care sunt folosite, alegerea materialului potrivit putand scuti constructorul sau proprietarul constructiei de foarte multe griji ulterioare.

Care este intrebuintarea acestora?

Modul de intrebuintare a materialelor de constructie depinde in cea mai mare parte de proprietatile pe care le are materialul respectiv. In mare parte materialele de constructii sunt folosite pentru a ajuta munca munctitorilor din acest domeniu, astfel ca implementarea proiectelor este mult mai usoara. Prinr-o implementare usoara a proiectelor este foarte usor ca timpul de realizare a unui anumit proiecte sa fie redus. Fiecare categorie de materiale are proprile sale cateristici speciale in parte.
Spre exemplu, caramida este un material excelent de folosit in cadrul constructiilor de locuinte. Iar diferitele tipuri de tabla se pot folosi cu o foarte mare usurinta pentru a realiza acoperisuri pentru locuintele respective. Cerceteaza foarte bine piata si vezi care dintre aceste sunt mai folositoare pentru proiectul tau.

Fiind o gama extrem de variata de materiale de constructii, este foarte simplu sa gasesti solutia eficienta pentru proiectul tau