Detaliere a porcedurii cu ultrasunete

Tratamentul cu ultrasunete de mare intensitate pentru redcerea greutatii corporale este tehnologia avansata pentru a pozitiona pielea corpului. Tratamentul prin ultrasunete, veti putea sa rezolvati inconvenientele de tip grasime cu care va confruntati precum cea de pe zonele care ar fi abdomen, coapse sau arme. Acest dispozitiv elibereaza o energie cu ultrasunete foarte concentrata, care poate aprofunda pielea, rezultand o solidificare calda, aparatul este cald si rece in tesatura adanca, care are efectul stimularii acestuia pentru a produce mai mult colagen. Deci, pielea ta este stransa si mai puternica. Acest mecanism va oferi vitalitatea redresarii vizuale, stralucitoare si a tractiunii pielii extinse.

Care sunt avantajele tratamentului

Care este rolul ultrasunetelor in tratamentul pentru remodelare corporala?
ultrasunete
Efecte termice: Caldura puternica emisa de ultrasunete patrunde in tesuturile profunde ale pielii, stimuleaza producerea de efecte mecanice de colagen: vibratii de inalta rezistenta, care actioneaza asupra tesutului, cum ar fi masajul de eliberare toxine.

Efecte biologice – vasodilatare, care creste fluxul sanguin si circulatia. In plus, ajuta si in procesul de drenaj limfatic. Ofera relaxare musculara, reducand inflamatia, ajutand la ameliorarea durerii.

Terapia cu infiltrație cu ultrasunete (numită și terapia cu infiltrație vocală) este o metodă de tratament care folosește ultrasunetele pentru a genera micro-vibrații. Aceasta este o acțiune mecanică la suprafața pielii. Efectul gol: bule microscopice de oxigen prin procesul de vibratie.

Contraindicatii pentru Tratamentul cu ultrasunete

Tratamentul cu ultrasunete este contraindicat pentru oamenii ce sufera de dermatita, rani deschise, schimbari semnificative, purtator de elemente metalice precum proteze, boli de inima sau astm.

Sugestie de tratament

Combinatia dintre tratamentul cu ultra sunete si impachetarile in tunel infrarosu sau stimularea electrica pentru ridicarea faciala determina maximizarea efectului anti-grasime si anti-riduri.

Hai si tu la centrul de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti ca sa te bucuri de proceduri inedite, ce utilizeaza aparatura de ultima generatie!