O alternativa din ce in ce mai populara pe piata cand vine vorba de iluminat o reprezinta spoturile led

Spoturi led se pot folosi intr-o mare varietate de situatii in functie de nevoile si dorintele dumneavoastra. Merita sa investiti in acestea datorita faptului ca durata de viata este foarte mare.

Astfel ca desi aveti impresia ca pretul acestor sisteme de iluminat este mult mai ridicat decat al celor clasice, veti observa ca investitia initiala a meritat avand in vedere ca vin cu o groaza de avantaje. Astfel ca daca vreti sa aflati mai multe despre toate acestea cititi urmatoarele.
spoturi led

Ce avataje prezinta aceasta tehnologie a spoturi LED?

  • In primul rand curentul electric pe care aceste spoturi led il cosuma este unul foarte scazut in comparatie cu alte tipuri de sisteme de iluminat. Acest avantaj este unul ce se face remarcat pe o perioada mai lunga de timp, astfel suma platita la factura de curent electric va scadea considerabil;
  • Aceste spoturi led ofera si o durata ridicata de utilizare. Acest lucru ajuta la o alta economie din punct de vedere financiar, deoarece odata montate acestea se vor inlocui mult mai rar in comparatie cu sistemele vechi de iluminat;
  • Designul modern pe care aceste spoturi led il au este de asemenea un plus oferit. Astlfel, acum le puteti gasi sub diferite forme pe care le puteti integra in spatiul dumneavoastra fara probleme.
  • Pe langa avatanajele de ordin tehnic, aceste sisteme de iluminat sunt foarte prietenoase atat cu omul, cat si cu mediul inconjurator, doarece nu emit raze UV si nici raze infrarosii ce ar putea dauna oamenilor, dar nici nu contin mercur, substanta ca dauneaza in mod cer mediului inconurator.

Unde se pot monta aceste sisteme de iluminat?

Multumita combinarii versatilitatii si dimensiunilor deosebit de mici ale circuitelor si ale becurilor ce reprezinta partea tehnica cu noua caracteristica ce tine de integrabilitate si de sistemul de prindere, aceste spoturi led pot fi montate atat in interior cat si la exterior, atat in mod artistic sau in ideea de a evidentia anumite trasaturi ale unor tablouri, sculpturi etc prin luminare cat si pentru clasica utilizare de a ilumina anumite spatii sau zone.