Afara ninge, temperaturile sunt tot mai mici, iar in casa e frig? Ce zici de niste lenjerii cocolino pufoase, groase si placute la atingere cu care sa te incalzesti? La fel de deosebite ca peisajele de afara sunt si modelele de pe aceste lenjerii cocolino xxl. Fulgi de nea, fluturasi, forme geometrice sau Mos Craciun, toate acestea sunt doar cateva dintre modelele pe care le vei regasi pe suprafata lenjeriilor.

Inveleste-te cu seturile de lenjerii cocolino si uita de temperaturile reci de afara!

Daca locuiesti intr-o zona montoasa, cu siguranta nu trebuie sa iti mai aducem noi aminte de frumusetea peisajelor, mai ales cand ninge. Pe cat de frumos e afara, pe atat e de frig. Acest lucru se va reflecta nu doar in temperatura de afara, cat si in temperatura din casa. Cu toate acestea, poti scapa de aceasta grija cu ajutorul unor lenjerii cocolino.
lenjerii cocolino
Gama de lenjerii cocolino ieftine de la Patone iti pune la dispozite cele mai bune fibre pe care le poti gasi in compozitia unei lenjerii, fiind un material calitativ, cu dimensiuni potrivite pentru orice tip de pat dublu si care iti va schimba total aspectul dormitorului din prima!

Care sunt aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere cand alegi o lenjerie?

Poate cel mai important aspect atunci cand alegi niste asternuturi, mai ales niste lenjerii cocolino este calitatea fibrelor din care sunt realizate. De aici pleaca tot, inclusiv calitatea finala a materialului si existanta unei texturi moi, delicate si placuta la atingere.

Din acest motiv, Patone iti pune la dispozitie o gama variata si diversa de modele de asternuturi din care poti sa alegi. Este adevarat ca popularitatea creste de la un an la an, de aceea consumatorii se grabesc sa prinda modele inca de dinainte sa inceapa sezonul rece.

Avand in vedere ca ne aflam in pragul sarbatorilor, un asemenea set de asternuturi calduroase si pufoase se poate oferi cadou atat celor mici, cat si celor mari. Elementul cheie consta in confortul pe care il ofera acestea cand doresti sa te relaxezi in pat sau sa te bagi la somn.

Comanda simplu si rapid de la Patone cu un singur click pe site sau la o apasare de buton apeland nr. de telefon: 0726 513 956!