“E extrem de important ca un colectiv de ofiţeri cu experienţă în domeniul informativ, să deruleze acest plan. Cunoaşterea în profunzime a persoanei Dincă Gheorghe şi a vieţii sale cu tot ceea ce presupune aceasta se poate constitui într-un sprijin extrem de consistent pentru anchetatorii propriu-zis. Chiar mai mult, rezultatele măsurilor informative pot avea şi ar trebui să aibă, un aport considerabil, chiar determinant în anumite privinţe. Gândiţi-vă ce perspective procedurale ar aduce stabilirea cercului de relaţii al criminalului, oameni care, odată cu demascarea acestuia, din motive evidente, nu au nici un interes, dar absolut nici unul, să fie asociaţi într-o formă sau alta, chiar nevinovată, persoanei Dincă Gheorghe. Totuşi audierea lor, poate aduce elemente care să completeze piesele, multe deocamdată, din puzzle-ul cazului Caracal. Sau identificarea unor femei care de-a lungul timpului, s-au aflat în intimitatea fizică a criminalului”, mai spune Şuhan, pentru MEDIAFAX.

Avocatul Luizei Melencu. Tonel Pop, a declarat marţi că Gheorghe Dincă este sfătuit de cineva, are o tehnică bine stabilită şi cineva îl învaţă în timp util. Tonel Pop crede că Dincă urmăreşte închiderea cazului cu două victime.

Marţi dimineaţă, anchetatorii au reluat verificările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. La verificări asistă şi ucigaşul. Alţi anchetatori au mers, însoţiţi de un câine de urme, la pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase şi cenuşă.