Pentru a avea o vedere perfecta, vizitele regulate la un cabinet oftalmologic din Bucuresti nu ar trebui amanate. Programati-va cu incredere la cabinetul oftalmologic al Clinicii RomGerMed din Bucuresti daca va doriti sa beneficiati de servicii medicale complete si de calitate!

De ce este important sa va prezentati la un cabinet oftalmologic din Bucuresti?

Avand in vedere faptul ca ochiul ofera cea mai semnificativa proportie din totalitatea informatiilor in legatura cu mediul inconjurator, acesta este un organ de simt foarte important ce necesita atentie deosebita.

Cu toate acestea, vizitelor regulate la un cabinet oftalmologic din Bucuresti nu li se acorda atentia cuvenita. Acest lucru se intampla fie din teama de medicii in general, fie din teama de descoperire a unor probleme de sanatate severe sau teama de analize sau interventii chirurgicale. Un alt motiv frecvent este faptul ca unele persoane nu vad importanta unor controale de rutina, preventive.
cabinet oftalmologic bucuresti
Atunci cand prezinta simptomatologie, multe dintre aceste persoane le neglijeaza pana cand incep sa devina deranjante. Prin ignorarea simptomelor si amanarea vizitei la un cabinet oftalmologic din Bucuresti, afectiunile preexistente, initial blande, se agraveaza din cauza neglijentei.

Cand este indicat sa ne prezentam la un consult?

Specialistii recomanda ca un consult de rutina sa se efectueze o data la fiecare 2 ani, astfel incat orice problema ce afecteaza aparatul ocular sa poata fi depistata si tratata din timp. In cazul persoanelor ce apartin categoriilor cu risc ridicat de afectiuni oftalmologice, frecventa consulturilor ar trebui sa creasca. Astfel, copiii cu varsta sub 16 ani, adulti cu varsta de peste 60, precum si persoanele ce sufera de probleme de vedere preexistente ar trebui sa se prezinte la un cabinet oftalmologic din Bucuresti cel putin o data pe an sau mai des.

De asemenea, exista anumite manifestari ce pot ascunde o problema a aparatului ocular:

  • Slabirea sau pierderea vederii;
  • Dureri ale ochilor;
  • Umflarea pleoapelor;
  • Ochii rosii;
  • Lacrimare excesiva;
  • Senzatia de corp strain la nivelul ochiului.

Nu ezitati sa va programati la cabinetul oftalmologic din cadrul Clinicii RomGerMed din Bucuresti!

Daca prezentati unul sau mai multe dintre aceste simptome, este indicat sa va prezentati cat mai curand la un cabinet de oftalmologie din Bucuresti. Pentru evitarea problemelor de vedere, Clinica RomGerMed va asteapta la consult!