Colonoscopie, numita dupa aceasta, este un examen medical de inalta precizie efectuat de specialistul Romgermed, care permite examinarea colonului (intestinului gros) si a rectului cu ajutorul unui instrument subtire si flexibil numit colonoscop.

Echipamentul utilizat pentru colonoscopie este un dispozitiv medical de inalta precizie, subtire si flexibil. Un capat este echipat cu echipament optic si o sursa de lumina, care poate capta si transmite imagini ale colonului in timp real.

Ai nevoie de investigatii de genul acesta

In timpul procedurii de colonoscopie, expertii Romgermed au introdus un tub lung subtire (aproximativ 1 cm grosime) in rect, iar pacientul s-a asezat pe masa de consultatie sub anestezie locala. Apoi, medicul acopera intregul colon sub indrumarea colonoscopului, astfel incat medicul sa poata vizualiza urmatoarele zone in ordine: zona anala, rect, colon sigmoid, colon descendent, colon lateral si ascendent, valva ileocecala si ultimul inel ileal.
colonoscopie
Colonoscopie – dureaza aproximativ 15 minute fara durere. Pentru a obtine un grad ridicat de confort, pacientul poate primi sedative intravenoase. Cu cele mai avansate echipamente, aceasta cercetare este de asemenea usoara.

Romgermed ofera proceduri de endoscopie si colonoscopie la preturi avantajoase.

Colonoscopia si endoscopia – sunt acelasi lucru?

Daca nu sunteti sigur, colonoscopia si endoscopia nu inseamna acelasi lucru, desi intr-o anumita masura, aceste proceduri sunt similare.

Ambele sunt folosite de medici pentru a analiza cu atentie mucoasa tractului digestiv. Cu toate acestea, endoscopia implica introducerea endoscopiei orale pentru a examina esofagul, stomacul si duodenul, in timp ce colonoscopia se ocupa cu analiza intestinului gros.

Fie ca aveti nevoie de o endoscopie sau de o colonoscopie, medicii de la Clinica Romgermed din Bucuresti va pot pune la dispozitie cele mai bune echipamente pentru ca dvs., ca pacient, sa puteti beneficia de cele mai bune conditii fara sa va faceti griji cu privire la procedura.

Si nu uitati, atunci cand alegeti Romgermed, asigurati-va ca alegeti doar consultatiile care sunt cele mai potrivite pentru sanatatea dumneavoastra!