Fie ca este o ocazie oficiala, fie un gest de tandrete, un buchet de flori sau un aranjament floral poate fi modaliatea perfecta de a rasplati, felicita sau impresiona pe cineva. Singura conditie pentru ca gestul sa fie cu adevarat grandios este modul in care sunt aranjate florile si combinatia cromatica. Cu alte cuvinte, din punct de vedere estetic, un buchet trebuie sa fie ireprosabil. Trebuie sa contina flori care se potrivesc la nivel de simbolistica, care au culori complementare si valoare apropiata. De aceea, exista specialisti in combinarea inedita a florilor dintr-un aranjament floral, precum specialistii din echipa florariei online Orasul Florilor.

Buchetul de frezii – un gest de gingasie

buchete de frezii

Un buchet de flori este mai mult decat o bucurie vizuala si olfactiva. Un buchet este incarcat simbolic, iar cel care le cumpara trebuie sa stie acest lucru, mai ales daca nu cumpara flori clasice, precum trandafiri sau lalele. Mai mult, trebuie stiuta si simbolistica fiecarei culori pentru acea floare aleasa. Floraria online Orasul Florilor are experti in materie de simbolistica, iar pentru fiecare buchet de frezii vizualizat online este atasata si o explicatie referitoare la simbolul fiecarei flori si aranjament floral in parte.

De exemplu, buchetele de frezii exprima gingasie, iar doamna sau domnisoara destinatara va primi odata cu buchetul si o complimentare a inocentei si gingasiei sale. De asemenea, in functie de culoarea acestora, un buchet de frezii poate semnifica mai multe stari.  Buchetul mov poate semnifica caldura sufleteasca, iar cel galben, de exemplu, calm si pace. Un buchet de frezii poate fi gasit intr-un aranjament simplu, la 179 si 199 RON, pentru 19 sau 21 de frezii, dar poate fi gasit si intr-un aranjament floral, care le pune in evidenta si mai bine calitatile, complementare cu ale celorlalte flori.

Ce mesaj va transmite un aranjament floral?

Un aranjament floral este destinat unor gesturi grandioase sau unor evenimente oficiale. De aceea, trebuie neaparat ca eticheta evenimentului la care se duce un aranjament floral sa fie cunoscuta, deoarece unele flori ar putea avea o simbolistica nepotrivita. Orasul Florilor are grija ca fiecare arnajament sa aiba destinatia potrivita.

Exista de exemplu un aranjament care cuprinde un amestec de frezii albe, frezii galbene si gerbera crem, alb si mov, care poate fi o cromatica ce indeamna la joaca si amuzament. Acesta poate fi dus in cazul unei petreceri, care nu necesita o eticheta formala si care poate fi acompaniat de sincere felicitari si urari prietenoase.

Totusi, un buchet care contine trandafiri roz cu miniroze albe, frezii albe si mov, hortensie, crizantema si miniroze roz este deja un aranjament floral destinat unei ocazii mult mai importante, precum o nunta sau ceva fastuos.

Despre Orasul Florilor

https://www.orasulflorilor.ro/ este floraria online dedicata tuturor oamenilor cu o sensibilitate aparte. Buchetele si aranjamentele florale creeate de echipa din spatele acestui magazin online pot fi livrate gratis catre orice destinatie din Bucuresti si sunt acompaniate de o felicitare si de tot profesionalismul de care pot sa dea dovada florarii.