Vezi ce oferte ai pentru clinica oftalmologie Bucuresti

Pentru a preveni sau trata posibilele boli ale organelor vizuale, se efectueaza o examinare a ochilor cel putin la fiecare doi ani. Organele vizuale includ nu numai ochii, ci si structurile din jurul ochilor, si anume pleoapa si sistemul lacrimogen.
clinica oftalmologie bucuresti
Consultarile de oftalmologie la clinica oftalmologie Bucuresti ar trebui sa fie cat mai serioase, deoarece calitatea vederii depinde de ele. Puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc si petreceti ceva timp in cabinetul nostru.

Cum se desfasoara o astfel de vizita?

Cand consultati o clinica de oftalmologie Bucuresti, puteti face o programare online pe site-ul nostru. Expertii vor solicita adesea sa cititi cateva litere si numere pe panou.

Deoarece fiecare caz medical este diferit, medicul dumneavoastra va poate pune cateva alte intrebari sau mai multe investigatii. De asemenea, este important ca medicii sa inteleaga istoricul medical si, daca exista anumite cazuri in familie, este important si. Este foarte important sa aveti toate aceste informatii.

Mergeti de urgenta la o astfel de vizita daca:
  1. Aveti o vedere slaba;
  2. Simtiti dureri la nivelul ochilor;
  3. Aveti o senzatie de corp strain in ochi;
  4. Va lacrimeaza ochii din senin;
  5. Va pierdeti brusc vederea.

Putem trata urmatoarele afectiuni populare

Retinopatie diabetica-Persoanele cu diabet vor gasi aceasta boala a ochilor. Aceasta duce la deteriorarea progresiva a retinei si poate duce in cele din urma la pierderea vederii. In cele mai multe cazuri, retinopatia diabetica afecteaza ambii ochi si, daca nu se iau masuri pentru a trata aceasta afectiune, pacientul va fi orb.

Degenerarea maculara-Aceasta afectiune se gaseste la adultii cu varsta peste 50 de ani si determina pierderi severe de vedere. Expertii au descoperit ca oamenii albi sunt cei mai afectati de aceasta situatie, iar femeile trebuie sa fie mult mai devreme decat barbatii.

Alege cu mare incredere clinica medicala Romgermed din Bucuresti pentru un consult complet!