Metatools, unul dintre cei mai importanți furnizori de scule electrice profesionale, utilaje pentru construcții și echipamente pentru grădinărit a inaugurat, pe data de 1 septembrie 2016, un nou magazin în orașul Buzău. Showroom-ul cu o suprafață de peste 300 mp este situat pe Strada Spătarului 5A și propune clienților din Buzău echipamente și utilaje de la producători de renume internațional precum: Makita, Bosch, DeWalt, Black&Decker, DiaTehnik, Esab, Felo, Harris, Iweld, Knipex, Felo, Nilfisk, Rems, Ridgid – parte a grupului american Emerson, Ruko, Sata (Apex Tool Group), Stanley, s.a.

Sediu Metatools Buzău, Strada Spătarului 5ASediu Metatools Buzău, Strada Spătarului 5A

“Așa cum ne-am obișnuit clienții, în magazinul Metatools vor găsi o gamă vastă de echipamente pentru industrie și construcții, la cel mai bun raport calitate-preț, cei mai informați consilieri de vânzări și servicii conexe complete. Continuarea planurilor de extindere se concretizează anul acesta prin inaugurarea noului sediul din Buzău, după ce anul 2015 a însemnat relocarea diviziei de service/service mobil într-un nou sediu, extinderea showroom-ului din Ploiești și actualizarea spațiului vizual, la standarde europene.”, a declarat Alexandru Androne, Directorul General Metatools.

Buzoienii au fost  matinali și, chiar înainte de ora 10:00, ora la care era anunțată deschiderea, au venit în magazin pentru a testa primii produsele comercializate și pentru a profita de ofertele speciale de deschidere. Toți clienții care au participat la marea deschidere au plecat acasă cu vouchere cadou, valabile întreaga lună septembrie, și premii surpriză. Demonstrațiile tehnice asigurate de partenerii evenimentului au reprezentat punctul culminant al inaugurării. Participanții au fost cu atât mai interesați cu cât au avut acces la cele mai noi tehnologii în materie de scule electrice Makita, scule pentru instalatori Ridgid și echipamente pentru construcții Atlas Copco.