Atunci cand se discuta despre prevenirea, detectarea, diagnosticul si tratamentul problemelor medicale la stomac, colon, duoden, colon, intestinul subtire, ficat, pancreas si vezica biliara, zona de specialitate medicala care se ocupa de problema se numeste gastroenterologie.

Ce simptome te vor trimite la un consult de gastroenterologie?

Specialitatea gastroenterologie este complexa si pot aparea diverse simptome. De exemplu, daca aveti probleme la stomac, cel mai frecvent simptom sunt arsurile la stomac. Nu recurgeti gresit la un farmacist.
gastroenterologie
Acesta va va oferi doar un tratament cu scop doar de ameliorare. Acelasi lucru este valabil daca exista arsuri in esofag, dureri abdominale sau tulburari de transport intestinal. Acestea sunt simptome care indica necesitatea consultarii.

Nu va duceti la farmacie pentru un tratament dupa ureche!

Expertii Clinicii Romgermed considera ca actiunile de mai sus precum recurgerea la un tratament de la farmacie nu sunt eficiente sub nicio forma, deoarece in majoritatea cazurilor, pacientul in cauza nu va accepta medicamente care sa-si rezolve problemele, dar vor accepta ca acest lucru ii va imbunatati starea de ceva timp.

Prin urmare, specialistul recomanda persoanelor cu anumite simptome ale bolii gastrointestinale sa se prezinte cat mai curand posibil la medic.

Unde sa faci un consult de gastroenterologie – e mai bine sa previi decat sa tratezi

Vino la clinica medicala Romgermed. Aici veti gasi medici competenti si veti oferi preturi reduse pentru orice specialitate medicala de care aveti nevoie. Organizati imediat consultul gastro-intestinal si evitati agravarea simptomelor actuale.

Medicii Clinicii Romgermed considera ca este mult mai usor sa preveniti bolile grave prin adoptarea unui stil de viata sanatos decat sa rezolvati probleme care ar putea fi rezolvate in viitor.

Te asteapta o echipa de medici specialisti cu o experienta vasta in domeniul in care activeaza! Nu apela doar pentru sectia de gastroenetrologie! Romgermed te asteapta si cu servicii de ginecologie, endocrinologie, alergologie, oftalmologie, orl, consultatii RMN dar si pentru efectuarea fisei de medicina muncii.