Ce este aceasta radiofrecventa?

Centrul de remodelare corporala te va ajuta sa economisesti timpul! Stim cat e pretios este programul tau,asa ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta duratei sedintelor de radiofrecventa sau RF tripolara!

Vino la clinica sa te programezi si sa obtii un corp de invidiat!
radiofrecventa
Iata in urmatoarele randuri de mai jos informatii despre ce este aceasta radiofrecventa si cum functioneaza pentru corpul dvs!

Cum functioneaza si cum actioneaza aceasta metoda de remodelare corporala

Daca va doriti sa urmati un tratament de remodelare cu radiofrecventa tripolara pentru a va modela corpul, trebuie sa stiti ca acest proces se bazeaza pe unde electromagnetice extrem de benefice organismului uman.

Prin ele, poate patrunde pana la adancimea pielii de 1-2 mm. In tot acest timp, toate cele trei straturi de piele sunt activate si functioneaza simultan. Lucrul important se intampla in al doilea strat al pielii. Undele de care v am spus genereaza impulsuri in timp ce contracteaza fibre de elastina si colagen. Odata contractate, ele pot sa reduca stratul de grasimi, eliminand astfel celulele grase.

In primul rand, aceste doua elemente vor reconstrui mai bine pielea si vor modela aspectul acesteia. In al doilea rand, pielea va fi reimprospatata. Celulele se vor regenera si puteti vedea efectul de ridicare fara interventii chirurgicale.

De ce Fysiogand?

Chiar si dupa cateva sedinte, veti observa rezultatele. O alta situatie usor nefericita este ca persoanele cu un aport mai mare de grasimi vad doar rezultatele dupa 6 intalniri cu specialistul de la clinica.

Va asteptam la sedinta de remodelare corporala cu tehnica de radiofrecventa a Clinicii Fysiogand din Bucuresti pentru a va putea obtine corpul perfect in timpul sezonului cald. Terapeutul te va informa complet si te va ajuta sa ajungi la forma mult dorita. Nu ezita sa alegi o echipa bine pregatita!

Dupa perioada lunga de stres si izolare, te asteptam la Fysiogand pentru a va lucra corpul de vara mult dorit.