In cadrul acestui curs data protection officer , veti afla informatii despre regulamentul 679 GDPR si despre responsabilitatile unui ofiter pentru protectia datelor. Alege sa faci si tu parte din acest proces de formare si poti avansa mult mai usor in cariera!

Principiile protectiei datelor in Europa acopera principalele legi paneuropene si nationale privind protectia datelor, precum si cele mai bune practici standard pentru industria de conformitate cu aceste legi si vor fii dezbatute in cadrul acestui curs DPO.

Concepte abordate in cadrul unui curs DPO

Teme abordate din cadrul acestui curs DPO prezinta un cuprins mai larg, fiind aplicate intr-un mod inedit partea teoretica cu cea practica.
data protection officer
Astfel, in cadrul curs data protection officer vi se vor prezenta noutatile introduse de GDPR, cadrul legislativ actual si noutatile aplicabile in domeniu. Veti fi capabil, de asemenea, sa aplicati principiile protectiei datelor si veti fi informat cu privire la drepturile si obligatiile imputernicitului in prelucrarea datelor cu caracter personal.

Mai mult, veti putea sa tineti evidenta activitatilor de prelucrare a datelor cu caracter personal, veti asigura protectia datelor pe tot parcursul prelucrarii si veti evalua impactul asupra protectiei datelor.

Ce avantaje prezinta un curs data protection officer?

Odata cu terminarea acestui Curs data protection officer va veti bucura de numeroase avantaje. In primul rand, un cursant va obtine un job care este de viitor, un job sigur de care se va bucura mult timp incepand de la finalizarea cursului. In alta ordine de idei, acest loc de munca reprezinta, de asemenea, un post din care poti invata o multime de lucruri noi si in care te poti perfectiona continuu. Etapele de initiere in cadrul unui curs DPO nu dureaza foarte mult, iar angajarea dumneavoastra in domeniu va fi realizata rapid.

Aceasta meserie de responsabil cu protectia datelor este potrivita in orice tip de institutie, fie ca este o institutie publica sau una privata, precum organizatiile si companiile. Ele au nevoie de un om care sa fi terminat un astfel de curs de formare profesionala. Aceste insitutii sunt institutii ce dezvolta operatiuni de prelucrare a datelor. Acest lucru implica o monitorizare atenta si exclusiv periodica a persoanelor care sunt vizate.

Din toate aceste motive, o companie are nevoie de un personal foarte bine instruit in acest domeniu. Ei cauta personal competent, foarte bine organizat, cu multe cunostinte dobandite in urma unui curs data protection officer.