Participarea la o serie de cursuri de design interior inseamna, cu siguranta, mult mai mult decat invatarea unor reguli si exemplificarea unor situatii de genul „asa da” sau „asa nu”, evident urmarind familiarizarea cu cele mai importante principii de design de compunere a unei amenajari interioare și cu maniera de interventie asupra spatiului.

DallesGO ofera cele mai complete cursuri de design interior din Bucuresti

Domeniul de design interior este inca la inceput in Romania, deoarece, aceasta meserie necesita o practica de durata care implica in mod clar, o baza solida de cunostinte teoretice și practice, de la teoria stilurilor, familiarizarea cu notiuni de ergonomie si cromatica, precum si la lucrul in layere pe planuri si vederi, lucruri care se pot invata absolvind un ciclu cursuri de design interior after work. Cursurile de design interior after work de la DallesGO, sunt dedicate tuturor persoanelor care vor sa cunoasca acest domeniu sau sa se dezvolte in acest domeniu. La aceste cursuri de design interior after work pot participa atat cei care au deja studii de arhitechtura sau design interior sau care au experienta in domeniu si doresc sa se perefectioneze, dar cum am spus mai sus, si cei care doresc sa descopere aceasta arta. La cursurile de design interior de la DallesGO se va aborda designul interior din doua perspective: spatiile rezidentiale si cele publice. De asemenea, se vor invata si exersa tehnici pentru anumite tipuri de desen si proiectare, atat 2D cat si 3D, esentiale in crearea proiectelor de amenajarea interioara.

cursuri de design interior

Ce se invata la cursurile de design interior?!

Workshopurile de la cursurile de design interior, contin aplicatii tematice pentru cunoasterea tendintelor actuale de design interior, precum si exercitii care exemplifica exact modalitatile practice de lucru cu diferite materiale si texturi, impreuna cu alte lucruri importante. Scopul acestor cursuri de design interior este acela de a invata cum se imbina perfect esteticul cu utilul, bineinteles tinand cont de raportul dintre forma-functionalitate-confort emotional.
La cursurile de design interior se va invata cum sa lucram cu clientii, sa ii ascultam cu respect si sa le punem intrebarile corecte si argumentate, sa negociem si sa ne impunem viziunea artistica pe care o putem oferi, fara a le sacrifica dorintele si personalitatea. Ne vom pune la curent cu toate tendintele in design si amenajari interior la nivel mondial. Practic, in timpul acestor cursuri de design interior se vor lucra aplicat in programe specifice precum Autocad, Photoshop, Sketchup, proiecte complexe de amenajare a spatiilor rezidentiale. Se va realiza un proiect de amenajare interioara si vom reamenaja spatiile din showroom-ul Kika. Astfel, pasiunea ta pentru design-ul interior poate deveni o meserie frumoasa.

Cum sa ne inscriem la cursurile de design interior?!

Daca doresti sa te inscrii la cursurile de design interior de la DallesGO, o poti face foarte usor accesand site-ul dallesgo.ro sau sunand la numarul de telefon 0769.041.711. Cursurile de design interior se vor desfasura in cadrul studiourilor DallesGO de pe str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2, din Bucuresti. Poti afla pareri de la profesori sau de la cei cei care au absolvit deja cursurile de design interior intrand pe canalul de Youtube DallesGO si vizionand filmuletele de acolo.