Daca esti pasionat de fotografie si vrei sa te perfectionezi in acest domeniu, vino la cursurile de fotografie DallesGO pentru a invata de la cei mai buni profesori in domeniu cum sa faci cele mai reusite fotografii. Cursurile de fotografie DallesGO iti descriu un universul antrenant al imaginii si al felului cum se construieste aceasta, fiind un exercitiu continuu pentru surprinderea cadrului perfect de fiecare data.

Lucrurile pe care le vei invata la cursurile de fotografie

Notiunile teoretice legate de istoria fotografiei, genurile fotografice si tehnicile fotografice, vor fi in permanenta dublate de sesiunile de lucru efectiv la cele mai bune cursuri de fotografie din Bucuresti. La cursurile de fotografie DallesGO vei avea ocazia sa lucrezi intr-un studio profesionist unde vei realiza teme pentru a putea intelege mai bine notiunile tehnice predate. De asemenea, iti vei dezvolta propria viziune artistica si vei termina cursurile de fotografie after work DallesGO din Bucuresti avand un prim portofoliu de fotografii realizate profesionist. Cele 12 saptamani interactive de la cursurile de fotografie se vor incheia cu o expozitie-eveniment, in care se vor regasi cele mai bune fotografii ale tale si ale colegilor tai.

cursurile de fotografie

Mihai Musceleanu va fi profesorul tau la cursurile de fotografie

Daca doresti sa-ti faci debutul in universul fascinant al fotografiei alaturi de un profesionist old school cu o mare experienta, atunci Mihai Musceleanu este profesorul de care ai nevoie. Bun inginer specialist in mecanica fina si optica, mai ales si in proiectarea aparatelor si obiectivelor foto la IOR, Mihai si-a desfasurat activitatea profesionala in epoca de gheata a fotografiei analogice, adaptandu-se rapid invaziei digitalului. Acest a participat la peste o suta de targuri si intalniri fotografice globale. Membru in juriul unui numar mare de concursuri foto autohtone, profesor invitat des la UNARTE Bucuresti, editor al revistei Fotografia si Video si membru fondator al Tehnical Image Press Association – Paris 1991, Mihai este profesorul de la care vei invata tot ce ai nevoie la cursurile de fotografie, pentru ca tu sa poti sa-ti dezvolti pasiunea pentru fotografie intr-un mod cat mai profesionist.

Inscrie-te acum si profita de reducerea de 30% de la cursurile de fotografie DallesGO

Studiourile DallesGO ofera o multime de cursuri after work pentru cei pasionati sau pentru cei care vor sa-si aprofundeze anumite cunostinte. Daca vrei sa participi si tu la cursurile de fotografie si sa profiti de reducerea de 30% din luna Decembrie, intra acum pe site-ul www.dallesgo.ro sau suna la numarul de telefon 0761041711. Cursurile de fotografie se tin in cadrul studiourilor DallesGO din Bucuresti, str. Ion Oteteseleanu, nr.2, et. 2. Te asteptam la curs!