Daca vreti sa iluminati spatiile exterioare sau pe cele interioare, cu o suprafata mare, intr-un mod cat mai eficient, atunci luati in considerare folosirea unor proiectoare cu led performante. Nu e de mirare faptul ca organele europene avizate au inceput sa interzica becurile cu incandescenta, inlocuindu-le, incet- incet cu cele pe baza de led, intrucat cele din urma sunt mult mai economice, mai rezistente si mai fiabile.

Daca vreti sa va iluminati casa sau gradina exterioara, cea mai buna solutie si mai economica este un proiector cu led de ultima generatie, cel care are o durata de viata si de doua ori mai mare decat un astfel de dispozitiv traditional.

Proiectii chiar si in caz de umiditate, numai cu un proiector cu leduri

Avantajul folosirii unui proiector pe baza de led este acela ca poate fi folosit in cele mai diverse medii, chiar si in cele exterioare, unde exista fluctuatii mari de temperatura, dar si de umiditate. Fata de proiectoarele pe care le foloseati pana acum, cele care functioneaza pe baza tehnologiei led sunt rezistente la socuri si vibratii, chiar si la temperaturile caniculare din timpul verii.

De asemenea, aplicatiile unui proiector cu led sunt si ele foarte numeroase, acesta putand fi folosit atat pentru luminarea gradinilor, cat si a caselor, scenelor sau halelor industriale.

Proiectoarele cu led ma ajuta se economisesc si 90% din banii dati la plata curentului electric

Pe langa numeroasele alte avantaje, cel mai important beneficiu pe care il aduc proiectoarele cu leduri este posibilitatea de a obtine numeroase economii la factura de curent electric, pe care altfel nu le-ai fi putut avea. De exemplu, atunci cand am hotarat sa obtin o lumina de mare putere pentru gradina mea si am inceput sa folosesc un proiector pe baza de led, platile la curentul electric s-au diminuat cu 90%, ceea ce m-a ajutat sa economisesc mult la tot ce inseamna facturi de intretinere.

Mai mult, am stiut si ca voi contribui si la protectia mediului inconjurator, intrucat proiectoarele cu led nu au emisii de raze UV, raze infrarosii si nici nu emana caldura. In general, proiectorul pe baza de led nu dauneaza in niciun fel mediului, pentru ca nu polueaza apa, aerul, solul si nu contine niciun fel de substante toxice precum mercur, sulf sau gaze toxice.

De ce am ales un proiector led cu senzor?

Pentru a eficientiza pe cat se poate de mult munca de iluminare a proiectorului, dar si pentru ca economiile la curentul electric sa se simta cu adevarat, am ales, dupa o ampla documentare, un proiector cu senzor. Avantajul lui este ca va porni iluminarea doar in momentul in care senzorul va detecta prezenta unei persoane, deci doar in situatiile in care chiar este nevoie de lumina in spatiul respectiv. Astfel, stiu ca proiectorul va ilumina doar atunci cand este nevoie si va consuma mult mai putin curent electric decat pana acum.

Alegeti cele mai economice si eficiente solutii de iluminare pentru spatiile voastre, ajutati de performanta tehnologie led.