In aceste vremuri, social media a devenit unul dintre principalele instrumente de marketing folosite, fiind un canal esential pentru branduri care sunt interesate de dezvoltare sau de construirea unei notorietati. Un curs de social media te va ajuta sa intelegi cum functioneaza acest instrument si cum te poti folosi de el pentru a avea succes in mediul online. Domeniul social media a cunoscut o uriasa dezvoltare in ultima perioada si prezenta unui brand sau a unei afaceri pe acest canal este „mandatory”. Astfel, facand un curs de social media vei putea gestiona comunicarea si promovarea completa a unui brand sau a unei afaceri in social media, invatand de la un profesor cu o vasta experienta in acest domeniu.

Curs de social media la DallesGO

Cursul de social media de la DallesGO se adreseaza tuturor peroanelor ce vor sa se puna la curent cu toate lucrurile noi si in special, celor care activeaza in domeniul marketing, comunicare, PR etc. Cursul de social media este total interactiv si practic, cu foarte multe aplicatii care sunt special concepute sa-ti dezvolte abilitatile de utilizare corecta a retelelor de social media, intr-un mod cat se poate de eficient. In cadrul cursului de social media de la DallesGO vei invata practic cum sa creezi o campanie de comunicare pe retelele de socializare si mai ales, cum sa faci campanii eficiente. Vei invata despre cele mai importante canale de socializare precum: Facebook, LinkedIn, YouTube si Twitter.

curs de social media

De asemenea, vei invata cum sa targetezi cat mai corect reclamele, cum si cand sa postezi si mai ales, cum sa gestionezi corect un intreg ansamblu de instrumente din social media.
La finalul cursului de social media vei cunoaste toate lucrurile ce stau la baza acestui domeniu, dar si cum trebuie folosite toate aceste instrumente pentru a promova lucrurile care te intereseaza si de care ai nevoie.

Cursul de social media de la DallesGO se organizeaza in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2. Pentru informatii poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.