Ce este aceasta procedura?

Dupa cum sugereaza si denumirea, masaj anticelulitic este o metoda de masaj conceputa pentru a imbunatati aspectul grasimii si pentru a remodela tesutul adipos, punand presiune asupra zonei afectate.

Cu acest masaj, celulele grase sunt comprimate, de aceea se recomanda utilizarea regulata a acestei terapii pentru rezultate pe termen lung. De asemenea, este recomandat sa folosesti masaj anticelulitic impreuna cu exercitiile fizice zilnice si o dieta sanatoasa. De asemenea, este important sa mentineti intotdeauna hidratarea optima a pielii pentru a imbunatati aspectul de coaja de portocala.

Masajul anticelulitic nu combate permanent celulita, dar ca terapie complementara, poate promova in mod semnificativ uniformitatea suprafetei pielii.

Cum se efectueaza masaj anticelulitic?

Indiferent de varsta sau sex, poate aparea problema celulitei. Atat persoanele subtiri, cat si cele supraponderale pot dezvolta grasime din cauza lipsei de exercitii fizice, dieta sau tulburari hormonale. Daca grasimea apare din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase sau a lipsei de exercitii fizice, acest masaj anticelulitic va avea un efect mai rapid si mai indelungat, mai ales daca starea este tratata de la inceput. Pe de alta parte, pentru persoanele cu tulburari hormonale, aceasta este cauza grasimilor si, din pacate, masajul nu este eficient.
masaj anticelulitic
Masajul anticelulitic se realizeaza printr-o varietate de tehnici de imbunatatire a aspectului sau. Expertii folosesc exercitii energice pentru a stimula circulatia sangelui. Realizeaza exercitii de framantare, miscari circulare si uneori palma mainii drepte loveste zona afectata. In functie de durata rezistentei pacientului si, desigur, de aparitia celulitei, terapeutul va intensifica exercitiile fizice.

Alege centrul Fysiogand pentru tratamente regulate

Cu toate acestea, tratamentul anticelulitic ar trebui sa fie considerat drept o recompensa, deoarece daca nu faceti exercitii fizice, grasimea nu va disparea. Prin urmare, pielea va avea un aspect neplacut. Pentru a avea un aspect de invidiat, trebuie sa petreci mult timp la sala si sa ai nevoie de mult masaj.

Acest tratament anticelulitic este natural si neinvaziv, detoxifica organismul si elimina excesul de lichid. Remodelarea corpului prin aceasta metoda necesita 8-12 saptamani de procedura, in functie de procedura, nevoile si asteptarile pacientului.