Ce este drenaj limfatic?

Recent, puteti gasi o varietate de clinici de infrumusetare. Toate sunt recomandate mai ales pentru drenajul limfatic. Mai ales cand clientii au timp limitat si necesita cele mai rapide rezultate posibile.

In primul rand, trebuie sa determinam importanta unui astfel de drenaj limfatic. In acelasi timp, care este rolul sau?

Ei bine, sarcina de a efectua corect drenajul limfatic este de a absorbi excesul de lichid acumulat in organism. Indepartati-le mai intai transportand lichid prin vene limfatice mai mari. In stadiul final, ajung la ganglionii limfatici. Prin urmare, in acest loc, eliminarea lor are loc inevitabil prin tractul urinar.

Care sunt beneficiile de baza?

In timp ce inima pompeaza continuu sangele prin vasele de sange, sistemul limfatic se bazeaza pe miscarea musculara neteda pentru a elibera lichid prin vasele limfatice.
drenaj limfatic
Conditiile de sanatate pot perturba fluxul normal al limfei, determinand acumularea de lichide limfatice in anumite zone ale corpului, de obicei in brate sau picioare, ceea ce poate provoca umflarea. Aceasta afectiune se numeste limfedem.

Oamenii pot provoca limfedem din cauza infectiei, tratamentul cancerului care implica indepartarea ganglionilor limfatici si orice boala care dauneaza sistemului limfatic.

Masajul de drenaj limfatic poate reduce umflarea si poate imbunatati circulatia pe intregul sistem limfatic. Acest tip de masaj de drenaj limfatic este, de obicei, parte a unui plan de tratament numit terapie limfatica decongestiva (DLT).

Preturile pentru o astfel de procedura este wow

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un centru cunoscut pentru procedurile de remodelare corporala, care poate oferi servicii complete de masaj si mentine aspectul corpului. Au echipamentele cele mai avansate si personal bine instruit, in special in chirurgia de drenaj limfatic.

Daca doriti sa utilizati aceasta procedura, Clinica Fysiogand din Bucuresti ofera o gama larga de servicii de drenaj limfatic, combinate cu masaj anticelulitic sau reflexoterapie. Pretul a 10 sedinte standard de drenaj limfatic este de 550 de lei, cu toate acestea, puteti alege si un pachet de 5 sedinte de drenaj, plus 5 sedinte de masaj anticelulitic la acelasi pret.