Fie ca se doreste curatarea profesionala a unui spatiu frecventat de foarte multe persoane, cum este cazul locatiilor din industria Ho.Re.Ca, fie ca se urmareste obtinerea unei curatenii desavarsite in locuinta personala, dezinfectantii din oferta DaCris 94 sunt cea mai buna solutie la care se poate apela. Prin ingredientele deosebit de puternice care actioneaza impotriva microorganismelor de tot felul, dar si prin delicatetea cu care trateaza suprafetele, aceste solutii dezinfectante sunt inamicul cel mai de seama al murdariei.

Solutiile dezinfectante de la DaCris 94 si modalitatile lor de intrebuintare

Mizeria este inamicul profesionalismului si al imaginii ingrijite. Ori ca este vorba despre o afacere sau o locuinta personala, prezenta mizeriei indica acelasi lucru: delasare si lipsa de atentie catre detaliu. Pentru a arata profesionalismul unei afaceri, precum si grija fata de propria locuinta, este recomandat sa fie utilizate produsele de curatenie de la DaCris 94. Asadar, orice solutie dezinfectanta vine in doua variante:

  • Recipientul de 1 litru, cu sau fara pulverizator;
  • Canistra de 5 litri;

Fie ca se doreste dezinfectarea toaletelor, a bucatariilor sau a mainilor, DaCris 94 ofera o solutie pentru fiecare caz in parte, luandu-se in calcul delicatetea cu care trebuie sa trateze obiectul cu probleme:

solutii dezinfectante

  • Sapun lichid antibacterian;
  • Alcool sanitar;
  • Dezinfectanti pe baza de clor;
  • Dezinfectanti concentrati;
  • Dezinfectanti ready to use (diluati);

Tipurile de solutii dezinfectante de la DaCris 94, precum si variantele de recipienti in care sunt comercializate, indica faptul ca acestea pot fi folosite atat in Ho.Re.Ca, precum si in gospodariile personale. Asadar, versatilitatea produselor se dovedeste a fi un atu al acestora, transformandu-le in aliati de nadejde: pentru gospodarii, ajuta la pastrarea curateniei si a unei imagini de persoane ingrijite, curate, iar in cazul Ho.Re.Ca, faciliteaza modul in care este inteles profesionalismul afacerii respective. In mod cert si indubitabil, o afacere care se ingrijeste ca experienta clientilor sa fie una curata, in care dezinfectantii au un rol important, va fi preferata tuturor.

DESPRE DACRIS 94

DaCris 94 este un magazin online care comercializeaza produse de curatenie si ingrijire persoanala, atat pentru Ho.Re.Ca, dar si pentru uz gospodaresc. Garantia calitatii si a pretului accesibil este oferita de DaCris 94 si inclusa in toate produsele din oferta. Comenzile se pot face la numerele 021-317.87.77 sau 0751-13.10.70, ori la adresa de mail lzacon@dacris94.ro. Crezul DaCris 94 este ca oferta lor de produse poate face din orice lucru unul „Mai bun, mai convenabil, mai curat’.

###