Promovarea afacerii printr-un banner publicitar este una dintre cele mai atractive si accesibile metode de a-ti face cunoscuta afacerea. Acest instrument este folosita inca din cele mai vechi timpuri ale aparitiei publicitatii si in continuare popularitatea ii creste constant.

Iata cum poti beneficia de avantajele folosirii unui banner publicitar

Utilizarea unui banner publicitar se face in functie de tipul de reclama si locul unde doresti sa fie amplasat. Astfel, exista astfel de instrumente specifice atat pentru indoor, cat si pentru outdoor. Dar indiferent de locul in care doresti sa il amplasezi, un lucru este sigur: rezultatele vor fi intotdeauna de factura pozitiva!
banner publicitar
Acestea sunt folosite cu precadere pentru reclamele de tip OOH (out-of-home), adica cele amplasate in afara locuintei, fiind mereu amplasate in locuri strategice. Locul amplasarii este foarte important, deoarece publicul tinta se afla in continua miscare (calatoreste, merge spre job sau spre casa), iar afisul ii va iesi in evidenta. Pe langa folosirea unui banner publicitar, din marea familie a reclamelor de tip OOH mai fac parte si mesh-ul publicitar, pop-up-ul textil, steagurile personalizate etc.

Cum spune si titlul articolului, diferenta dintre un banner publicitar indoor si unul de tip outdoor o reprezinta locul de expuenere. Cele outdoor sunt confectionate special pentru a fi amplsate in exterior (pe cladiri, panouri, poduri, stalpi etc), in timp ce bennerul pentru indoor este facut pentru a fi amplsat in zonele inchise (cinema, mall-uri, toalete, lifturi etc). Totodata, mai intalnim diferente ce tin de tipul de grafica, dinamica, diferenta de abordare sau dimensiunea.

Personalizarea si procesul de productie

In functie de modul in care se doreste produsul sa fie produsul final, exista 2 moduri de a confectiona un banner publicitar: prin turnare sau laminare.

Cele prin laminare sunt asemenea unor sendvisuri, avand in mijloc o tesatura facuta din poliester si spre exterior doua straturi de vinil. Spre deosebire de acesta, instrumentele realziate prin procedeul de tunare e realizeaza prin umplerea golurilor tesaturii de tip matrice cu vinil cald.

Indiferent care ar fi tipul prin care doresti sa fie realizat produsul, la Marele Print vei avea intotdeauna parte de suportul tehnic necesar!