De ce sa alegem becuri LED

Odata cu dezvoltarea tehnologiei din ce in ce mai mult, oamenii continua sa foloseasca tehnologia in fiecare zi, iar iluminarea este un proces care a suferit multe schimbari si este din ce in ce mai benefic pentru omenire.

Initial, becurile cu incandescenta erau folosite peste tot, dar in timp, in fata metodelor de iluminare mai favorabile, utilizarea becurilor cu incandescenta a devenit din ce in ce mai putin cautata. Hai pe electric-concept.ro sa alegi modelul tau preferat de becuri LED.
becuri led
Becurile economice au sosit imediat, disponibile in variantele B si C, dar chiar daca au cedat treptat noilor sisteme ultramoderne, puteti lasa incet si usor locul denumirii Becuri LED.

Care sunt beneficiile cu care se lauda?

Durata de viata lunga: durata de viata a acestor becuri cu LED este de doua ori mai mare decat cea a lampilor fluorescente (pana la 50. 000 de ore) si de peste 50 de ori mai mare decat cea a lampilor clasice vechi cu incandescenta. Becurile cu LED-uri rezistente nu au filamente precum lampile cu incandescenta, deci pot rezista la socuri si vibratii.

Eficienta excelenta: lumina produsa de becul LED este mai aproape de conceptul de lumina alba, care este confortabil pentru ochiul uman.

Consum redus de energie: Principalul avantaj al acestui set de becuri led de pe Electric Concept este consumul redus de energie, de 10-15 ori mai mic decat becurile cu incandescenta, motiv pentru care becuri cu LED sunt unele dintre cele mai ieftine.

Functionarea exacta a diodei este dificil de explicat, dar oferim o analogie pentru a usura intelegerea: LED-urile sunt inversiunea fizica a celulelor solare.

Pentru celulele solare, lumina cade pe o placa tratata cu siliciu si apoi este transformata in energie electrica. Cand vine vorba de LED-uri, situatia este exact opusa: curentul continuu este transformat in interiorul elementului semiconductor din siliciu in lumina care se propaga prin lentila.

Cea mai mare provocare este obtinerea acestei lumini de inalta calitate. Acum puteti gasi becuri LED in super reduceri la noi pe site-ul recent deschis in Ro.

De ce recomandam magazinul online Electric Concept?

Acest magazin online este un magazin nou deschis care ofera o mare varietate de produse. Sunt de inalta calitate, au o durata lunga de viata si au un pret favorabil pentru orice cumparator.