De ce sa alegi electrostimulare

Metoda de electrostimulare este o modalitate buna de reglare a organismului. Dar asta nu inseamna ca acesta este singurul beneficiu al sesiunilor de stimulare electrica.

Pana acum, toti cei care au participat la aceste cursuri nu numai ca au observat ca corpul lor este mai tonifiat, dar si metabolismul lor s-a imbunatatit semnificativ.
electrostimulare
Procesul de stimulare electrica are multe avantaje, dar este greu de observat. De exemplu, aceste cursuri ne pot ajuta sa imbunatatim drenajul limfatic.

Ce altceva trebuie sa stiti despre stimularea electrica?

Dupa cum puteti vedea, aceasta electrostimulare este o metoda care este folosita de multi ani si este eficienta pentru multi oameni. Aceasta metoda de ardere a grasimilor exista din 1940 si se imbunatateste.

Prin urmare, in timp, a inceput sa devina mai sigur pentru oameni. Motivul imbunatatirii tonusului muscular si al modelarii treptate a corpului este ca in timpul acestor procese de antrenament sunt activati atat muschii profundi, cat si cei superficiali.

Prin urmare, numai dupa cateva sedinte de tratament puteti observa o diferenta semnificativa in aspectul corpului. Dupa finalizarea acestor cursuri pe o dieta saraca in grasimi, vei constata ca rezultatele sunt de durata.

Stimulare electrica, accesibila si nedureroasa

Practic, poti slabi fara efort, fara nicio durere, oricat de mica ar fi. In plus, senzatia dupa sedintele de electrostimulare este cu adevarat placuta. Atat de placut si relaxant incat poate fi asociat cu masajul.

In 40 de minute de la o sesiune de antrenament, muschii vor lucra datorita contractiei produse de diferite intensitati.

Fiecare client poate ajusta puterea necesara in functie de rezistenta sa maxima. In plus, gradul de anduranta este implicit dat de antrenamentul muscular al pacientului.

Prin urmare, chiar si dupa stimularea electrica la pret redus, corpul se va simti mult mai usor. Apeleaza cu incredere la serviciile de remodelare corporala de la Fysiogand!