Ce trebuie sa stii despre electrostimulare

Poate stii deja ca terapia de stimulare musculara electrica are multe beneficii pentru corpul tau. Nu-ti face griji. Din alte perspective, tratamentul de electrostmulare nu afecteaza in niciun fel sanatatea.
electrostimulare
Tot ce trebuie sa faca aceasta metoda este sa exerciti muschii. Dar pentru a te bucura de toate aceste beneficii este necesar sa faci o programare din timp pentru electrostimulare la un pret mai mic in cadrul clinicii Fysiogand.

Exista vreo cercetare cu privire la terapia de stimulare electrica?

Un studiu recent care analizeaza efectele terapiei cu unde de inalta frecventa asupra obezitatii abdominale la femeile tinere este un bun exemplu pentru a confirma aceasta problema. In plus, trebuie sa stiti ca studiile controlate sunt efectuate la intamplare.

Prin urmare, in acest studiu, un grup de subiecti au primit 30 de minute de stimulare electrica de inalta frecventa folosind electrozi plasati in zona abdominala. Subiectii au urmat aceste cursuri de 3 ori pe saptamana timp de 6 saptamani, pentru un total de 18 sedinte. Dupa aceasta operatie, cercetatorii au masurat circumferinta taliei in raport cu indicele de masa corporala, masa de grasime subcutanata si procentul de grasime corporala.

In mod surprinzator, rezultatele sunt satisfacatoare. Mai ales ca doamnele nu si-au schimbat stilul de viata si nici dieta.

Prin urmare, sedintele de electrostimulare sunt bune. Tot ce trebuie sa faci este sa te convingi. Veti vedea singur cum circumferinta taliei a fost redusa semnificativ.

Stiati ca stimularea electrica nu este dureroasa?

Terapia prin electrostimulare este o metoda neinvaziva si nedureroasa. Veti beneficia chiar si de sentimentul de relaxare. Te vei putea relaxa liber cu un masaj stimulant al corpului tau. In 45 de minute, vei uita orice presiune si te vei simti mai proaspat ca niciodata.

Cand te relaxezi, muschii tai vor continua sa lucreze, iar in cele din urma vei obtine un corp de invidiat. Un alt aspect foarte important al acestei tehnici este ca poti seta intensitatea aplicarii. Terapeutul te va sfatui si te va ajuta sa alegi cea mai buna metoda pentru tine si corpul tau.

In plus, nu conteaza cat de mult lucrezi in sala. Acest proces va va oferi rezultate garantate. Dupa finalizarea tratamentului, vei alege un corp care merita etalat si un organism mai relaxat.