Daca ar fi sa caracterizam aceste produse am spune ca sursele de lumina foarte puternica, in general de culoare alba, intensa si care permite asigurarea campului vizual in lipsa luminii naturale pe spatii foarte mari se numesc proiectoare led. De cele mai multe ori, cand cineva se gandeste la iluminatul exterior al casei, persoana respectiva este ingrijoarata de costurile ridicate pe care le prespune aceasta masura de siguranta. Folosind noua tehnologie cu LED si evident, un sistem de iluminat cu proiectoare LED, nimeni nu trebuie sa-si mai faca de griji de costurile facturii la energia electrica, deoarece aceasta va scadea cu pana la 50%. Asta inseamna ca folosireaunor proiectoare LED, nu numai ca iti ofera o lumina mult mai puternica, dar te si ajuta sa economisesti cu pana la 50% la factura de curent electric.
proiectoare LEd

De ce sa alegi proiectoare LED cu noua tehnologie LED de la LED Concept?

Tehnologia noua pe baza de LED a avut, si inca are, o evolutie extrem de rapida in ultimii ani, de aceea ofera un consum extrem de scazut de energie, de aceea, niste proiectoare LED ieftine de aici sunt o solutie perfecta pentru o iluminare puternica si o economie pe masura la factura de energie electrica. Consumul de energie este chiar si de 10 ori mai mic fata de alte sisteme de iluminat care nu foloseste tehnologia LED. Odata cu aparatia proiectoarelor LED, iluminarea spatiilor exterioare este acum extrem de usoara si de necostisitoare. Va puteti bucura de frumusetea terasei sau a gradinii la costuri foarte mici.
proiectoare led

Proiectoare LED de la Led-Concept.ro sunt fabricate in asa fel incat sa fie foarte rezistente la socuri si sa faca fata extraordinar de bine conditiilor meteo nefavorabile. Rezistenta pe care o au la socuri ofera o garantie pentru a le folosi fara probleme. In plus, daca proiectoare sunt folosite pe gradina sau in terasa, au avantajul de a nu atrage insecte absolut deloc si nici macar nu emit raze UV care bineinteles ca sunt rele pentru santatea dumneavoastra.
Proiectoare LED pe care le gasiti pe led-concept.ro emit lumina normala, dar si lumina colorata. Daca va doriti sa alegeti un proiector care emana lumina colorata (proiector led RGB) trebuie sa stiti ca il puteti seta sa eminta orice culoare doriti, ba chiar mai mult, il puteti programa sa se stinga si sa se aprinda dupa preferinta, pentru a beneficia de un cost si mai mic la factura de energie electrica.